_zuzanka
Fanka BB :)
Na razie nic co by poważnie wyglądało mi nie dolega. Tylko takie bardzo niewielkie brązowe plamienia. Oczywiście w razie czego będę jutro szukać jakieś wizyty.
A z zachcianek to w sumie tylko buraki - tzn sok albo zupa, chodzą za mną niemal od początku. I w sumie w ogóle mi się nie chce jeść, nawet na słodycze nie mam ochoty (i niech tak zostanie). Ale jeśli co 2 godz nie przegryzę chociaż drobiazgu, to mnie skręca. Zwykle jadłam razem z dziećmi (i trochę po nich), a teraz na ich "smakołyki" patrzyć nie mogę... no ewentualnie mogą zostać chrupki kukurydziane ;-)
A z zachcianek to w sumie tylko buraki - tzn sok albo zupa, chodzą za mną niemal od początku. I w sumie w ogóle mi się nie chce jeść, nawet na słodycze nie mam ochoty (i niech tak zostanie). Ale jeśli co 2 godz nie przegryzę chociaż drobiazgu, to mnie skręca. Zwykle jadłam razem z dziećmi (i trochę po nich), a teraz na ich "smakołyki" patrzyć nie mogę... no ewentualnie mogą zostać chrupki kukurydziane ;-)

Ja nie jestem panikara, ale jednak uważaj na siebie. Daj koniecznie znać jutro jak się czujesz.
Dzis obiadu nie zjadłam. Zrobiłam sobie spaghetti z rybą. Zaczyna się znowu wybiórcze jedzenie.....tylko na słodkie nie mam chęci, ale u mnie w ciąży to chyba zawsze tak jest :-) Ty przynajmniej czujesz,że w ciązy jesteś