• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Na razie nic co by poważnie wyglądało mi nie dolega. Tylko takie bardzo niewielkie brązowe plamienia. Oczywiście w razie czego będę jutro szukać jakieś wizyty.
A z zachcianek to w sumie tylko buraki - tzn sok albo zupa, chodzą za mną niemal od początku. I w sumie w ogóle mi się nie chce jeść, nawet na słodycze nie mam ochoty (i niech tak zostanie). Ale jeśli co 2 godz nie przegryzę chociaż drobiazgu, to mnie skręca. Zwykle jadłam razem z dziećmi (i trochę po nich), a teraz na ich "smakołyki" patrzyć nie mogę... no ewentualnie mogą zostać chrupki kukurydziane ;-)

reklama
Jej, jak dobrze,że dzień się skończył...nie lubię poniedziałków :-p

Bozienko
mam nadzieje, że ten smuteczek dzisiejszy, to bez większego powodu...Kochana, ta senność w ciąży jest straszna! Życzę Ci jutro dużo lepszego dnia :tak:

Choco no jasne,że przyjmiemy! Ja lutóweczka, ale mogą mnie kroić już w styczniu, więc też się miotałam ;-) Mimo wszystko zostaję tutaj, bo jakoś tak tu miło :happy:

Madziolina ja Ci powiedziałam...z takiej krechy tłustej musi być śliczny okruszek ;-) Rozumiem jednak Twoje obawy, dlatego kciuki trzymam najmocniej jak umiem :-)

Zuzanka
kurcze, nie lekceważ tych plamień :sorry: Ja nie jestem panikara, ale jednak uważaj na siebie. Daj koniecznie znać jutro jak się czujesz. :happy:

M@linko
teraz jest ciężko, bo senność, mdłości itd...przyjdzie II trymestr i złapiesz wiatr w żagle :-) Zobaczysz! Ja nie mam żadnych ukierunkowań apetytu...no może na te pomidory i mięso mnie odrzuca :eek: Dzis obiadu nie zjadłam. Zrobiłam sobie spaghetti z rybą. Zaczyna się znowu wybiórcze jedzenie.....tylko na słodkie nie mam chęci, ale u mnie w ciąży to chyba zawsze tak jest :-) Ty przynajmniej czujesz,że w ciązy jesteś :-D

Demolka mam nadzieję, że u Ciebie jest ok? Nie ma plamień? Odezwij się jutro :happy:

Solla, Migotka, Milenia, Aschlee, Margarita, Lewusku i cała reszta piszcie co u Was :tak:

Pozdrawiam wszystkich i spokojnej nocy życzę :-)

Magda dziekuje za kciuki i oby dzidzia byla we wt na usg :-)
No wlasnie, bo ja troche tez styczniowki podczytuje, choc sie bardzo nie udzielam i wlasnie tak jej kibicowalam, ale niestety nie udalo sie :-(

Madzia ja jestem z nią na staraniach po stracie już kawał czasu. Fajna dziewczyna. Tak bardzo jej zależało. To takie niesprawiedliwe.... :-(

Chyba jajko do wtorku zniose czekając tu z Tobą :-) Będziemy tu zbiorowo trzymać kciuki i na pewno dzidzia się pokaże :tak:

Witam porannie dziewczyny :-)

Jaka pogoda u Was? U mnie słonecznie, a zapowiadali cały dzień pochmurny.
Dzisiaj moja kolejna wizyta, poprzednia była prywatnie, dzisiaj na NFZ, nie przepadam za tym lekarzem, a już w ogóle gabinet pozostawia wiele do życzenia, ale i tak muszę odebrać wyniki cytologii i fajnie byłoby dostać skierowanie na ten pierwszy pakiet badań, bo podobno jest najdroższy. Wiecie może jakie są ceny tych badań?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim :-D

Choco, witamy serdecznie :) Super, że będzie taka mała różnica wieku między dziećmi :)

zuzanna, bierzesz jakieś leki? duphaston? On działa cuda :)

Dzięki dziewczynki za wsparcie w sprawie mojego szefa, to mnie utwierdza tylko w przekonaniu, że to nie ze mną coś jest nie tak ;)

U mnie wszystko dobrze, wreszcie się wyspałam, wczoraj moje dziecko wyjątkowo zasnęło po obiedzie, więc od razu wzięłam poduchę i położyłam się koło niej. Skorzystałam jak nigdy, 3 h snu gratis :) Za to coraz częściej pojawiają się jakieś mdłości, może nie paraliżujące, ale wystarczająco uprzykrzające życie <nie lubię>

Witam

Magda z uk bylam wczoraj na wizycie i wszystko w porzadku zwiekszyl mi jeszcze dawke progesteronu i za dwa tygodnie kolejna wizyta.

Moja dobra kumpela tez jest w ciazy z jej wyliczen wynika ze to 6t3d a byla na USG i lekarka stwierdzila ze jest tylko pecherzyk i ze to 5tc i teraz biedna sie boi bo kolejna wizyta 30.06 dopiero :( juz raz miala puste jajoi mowi ze boi sie powtorki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry