reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

margarita a jakie masz badania? Te podstawowe krwi to jest koszt 7 zł, mocz też jakaś niewielka kwota, gorzej toksoplasmoza (ponad 20 zł x 2), badanie grupy krwi też jest drogie... Ja na pierwszych badaniach zostawiłam 80 zł.

reklama
Milenia niestety nie dlatego ze niedawno dopiero wykupilam dodatkowe ubezpieczenie w tym kraju.Powiedzial ze na nastepnej wizycie juz dostane.

Za to ta kumpela przyslala mi zdjecie swoje i nie wiem moze mam urojenia ale ja jakies delikatne zarysy widze...trzyman za nia strasznie mocno kciuki bo widze ze biedna sie boi. Oto to jej zdj ocencie
uploadfromtaptalk1434434303383.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1434434303383.jpg
    uploadfromtaptalk1434434303383.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 65
Madziolinka za Ciebie tez kciukaski kochana.

Ja dzis od rana troche cykor bo (.)(.) mnie mniej bola ale staram sie tlumaczyc sobie ze wieksza dawka progestetonu moze zmniejszyla objawy...

Troszkę ciężko coś wypatrzeć na tym zdjęciu, może jakby było większe zbliżenie więcej byłoby widać... Ale u mnie na badaniu też była czarna dziura, potem lekarz poszukał, "poruszał" i znalazł cosik. On tam wszystko widzi, a ja nic ;)

Witam was dziewczyny :-)
Aschlee widać zarys na dole i u góry nawet zdj nie trzeba powiększać :-)
Ja dostałam 7 badań mocz i morfologia to pikuś bo to są małe koszta gorzej z reszta też będę kabinowac jakieś skierowanie bo trochę wyjdzie

Milenia teraz wszystkich nie pamiętam, ale na pewno krew, mocz, toksoplazmoza, grupa krwi, na HIV i jeszcze jakieś, zobaczę na jakie da mi skierowanie dzisiaj, a resztę prywatnie zrobię.

Aschlee coś widać, ale na następnym pewnie już będzie wyraźniej.

reklama
Do góry