reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Bylam u lekarza 2.06 i bylo widac pecherzyk, teraz mam wizyte 18.06 i powinnam juz uslyszec i zobaczyc serduszko :) mam juz coreczke 9 i pol miesiaca - Anastazja :) staralismy sie o nia ok 9 miesiecy, teraz postanowilismy zaczac sie wczesniej starac I udalo sie za pierwszym razem :) rownież sie boje bo jest jeszcze tak wczesnie ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Rownież biore duphaston, przez wzglad na wczesniejsze starania. Takze witam :)

reklama
Chocolatequa - witaj :-) miałam pisać, że maleńka różnica u Ciebie, ale w sumie u mnie jest prawie taka sama - tzn między O. i M. I całkiem nieźle to się sprawdza :-)
Bozienka - współczuję kiepskiego dnia, a jeszcze bardziej rozłąki. A jak usypianie? U mnie niestety dopiero teraz dzieci zasypiają (a ja z nimi) , ale i tak budzą się o 7:00 (albo i wcześniej) , więc nie widzę sensu w zmianie rozkładu dnia. Co prawda wieczór krótki, ale nie wyobrażam sobie jeszcze wcześniejszego wstawania ;-)
Sola - super że wypad się udał :-)
A pierwszą wizytę pojutrze i bardzo dobrze, bo też mi się jakieś plamienie zaczęło i brzuch mnie boli :-| z O. miałam tak samo, ale wtedy łatwiej było się oszczędzać.

Chocolatequa, witaj. Ciężko mi było napisać Twój nick :-)

Madziolina, ja poleciałam do gina zaraz jak się dowiedziałam o ciąży, czyli jakiś tydzień temu, to był czwarty tydzień i któryś tam dzień. Lekarz powiedział, żeby jeszcze nie robić usg, bo może nic nie być widać i szkoda tylko moich nerwów. Kazał czekać aż minie przynajmniej sześć - siedem tygodni. Ja myślę, że u Ciebie jest wszystko w porządku, tylko usg było zbyt wcześnie.

reklama
Magda_z_uk ja kawy nie ruszam od tygodnia i mdli mnie na samą myśl. W ogóle wszystko mi się poprzestawiało…na śniadanie tylko drożdżówki gdzie wcześniej prawie ich nie jadłam, ewentualnie kanapki z twarożkiem jeszcze przechodzą…wędlina i mięso jest bleee, no i dziwne zachcianki typu albo zjem rosół na obiad albo nic… :szok:No i muszę jeść często ale małe porcje wtedy jako tako daję radę ;-) A Ty jedz cokolwiek, bo na zapasach długo nie ujedziesz ;-)
Milenia współczuję szefa…masakra…zmykaj na zwolnienie najszybciej jak się da bo szkoda nerwów
Demolka korzystaj póki możesz się wyspać ;) Ja w ostatniej ciąży też nie miałam brzuszka bardzo długo, teraz widzę że już go długo nie ukryję
Zuzanka oj moje mieszkanie też pozostawia wiele do życzenia, wyjdę z małą na plac zabaw, zrobię obiad, lekko ogarnę i już na nic więcej siły i czasu nie zostaje…jak mój T wróci wcześniej to trochę odpocznę ale on sam sobie szefem więc różnie bywa. A Ty uważaj na siebie i odpoczywaj. Jak nie ustąpi plamienie to może podjedź do szpitala?
Bozienka kiepsko tak bez męża tyle czasu , nie dziwię się że zły dzień…oby jutro było lepiej:tak:
Choco witaj :-)
Madziolina Ty już nie czytaj więcej! ;-)

Nareszcie wieczór, dziecko śpi a ja padam na ryjek…:-( Dziś nie usnęła ani na chwilę w dzień i tak się biedna nudziła że mi się jej szkoda zrobiło i pojechałam na plac zabaw… Dwie godziny od zjeżdżalni do drabinek za nią ganiałam …masakra, nie wiem jak ja dalej z wielkim brzuchem dam radę za nią nadążyć:baffled: Teraz chwila relaksu z michą truskawek i do spania.
Miłego wieczoru wszystkim:-)

Do góry