reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jakbym jeszcze miała wątpliwości jakiego lekarza wybrać, to mam odpowiedź: siedzę w poczekalni, mam wizytę na 15:55, a właśnie weszła 15:15, rejestracja co 5 minut, jak się człowiek nawet w tym czasie rozebrać nie zdąży.

Kochane proszę info na priv do listy naszej. Termin porodu (w razie W będziemy potem zmieniać). Dodam też rubrykę na później PŁEĆ i IMIĘ DZIECKA :-)​

Magda z telefonu nie wiem jak dodać a więc piszę z usg w 6 tc wyszło mi ze 02.02.2016 z kalendarzy 27-31.01-01-05.02.2016 hahah wiec sama nie wiem wole na luty i zostać z wami :-)

reklama
Wpiszę luty Bozienka a nawet jak się zmieni, to i tak siedzisz tutaj kochana :-p Ja tam czuję w kościach,że cc mi wyznaczą na koniec stycznia, ale nigdzie się nie wybieram :-D

Do góry