reklama

Lutowe mamy 2016

M@linko mnie aż tak nie boli, więc ciężko mi ocenić. Ciągnie mnie raz mocniej, raz słabiej, ale jakoś mi to bardzo nie przeszkadza :huh: Jak się martwisz, to może do gina zadzwoń? Nie wiem, co Ci doradzić :sorry:

reklama
Mnie dzisiaj tez brzuszek pobolewa raz mocniej raz mniej ale generalnie czuje takie napięcie odpoczywam leżę i mam nadzieje ze pomoże do tego mam wzdęcia jak nie wiem

Wiecie czasami czuję się jak skończona idiotka. Chcę komuś coś doradzić, a wychodzę na tę najgorszą, co pojęcia nie ma o niczym "bo jej lekarz twierdzi inaczej".....Masakra! Tak jakbym komuś chciała źle doradzić, albo wszystko co piszę sobie wymyślała...ehhhh....musiałam Wam się pożalić :-(

Magda ale po to tu jesteśmy żeby można było się wyzalić wysłuchać i doradzić każda rada jest cenna a jak ktoś się słucha lekarza to po co pyta innych ja np przerazilam się tym krwiakiem a ze to nie był mój lekarz tylko na zastępstwie to mi zbytnio nie wyjaśnił a wy mnie uspokoilyscie . Wsparcie jest najważniejsze

Bozienka dziękuję :* Ja wiem,że żaden autorytet ze mnie, ale też mam lekarzy i nie mówię czegoś, o czym nie mam pojęcia :-( Czemu niektórym zależy aż tak bardzo, by było po ichnemu? Tak jakby lekarze nigdy się nie mylili....

Bo myślą że pozjadaly wszystkie rozumy albo ktoś miał podobnie i teraz porównują dla mnie jest to Bez sensu jak się na czymś znam to się wypowiem a jak nie to przynajmniej będę próbować ale nigdy nie oczekiwałam ani nie oczekuje ze ktoś zrobi tak jak mówię każdy ma swój rozum . Lekarze zazwyczaj mówią co się może stać itd czyli czarne scenariusze a my próbujemy iskierka nadziei zasiac

Ja rownież po cc - wskazania kardiologiczne. Pozniej wdal mi sie w rane krwiak - dochodzilam do siebie trzy tygodnie dluzej.. rownież wydaje mi sie ze moge miec cesarke wyznaczona na koniec stycznia ale zostane juz tutaj ;)

reklama
Magda - masz zdecydowanie bardzo duże doświadczenie i nie narzucasz się ze swoim zdaniem. Jak ktoś tego nie umie docenić to tylko jego strata. Dla mnie takie rady są najcenniejsze :-)

A ad bólu brzucha to mnie od tygodnia ciągnie od czasu do czas. Delikatnie niepokojące ale poprzednio chyba tez tak miałam. Na pewno w pierwszym trymestrze bardzo mocno bolała mnie blizna, teraz dla odmiany boli bardziej ogólnie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry