reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

hej, byłam u lekarza w zasadzie już dwa razy:) staraliśmy się z mężem od półtorej roku o dzidziusia i od 3 miesięcy jestem na duphastonie/ obecnie na luteinie bo miałam niski progesteron. w drugim cyklu zaskoczyło :) i będzie dzidziuś. pierwsza wizyta wypadala mi w 1 dniu cyklu i jak lekarka zrobiła mi usg to kazała mi się nie nakręcac ale stwierdziła że mogę być w ciąży :) po dwóch tygodniach potwierdziła to :) choć ja nie wytrzymałam i wiedziałam to już z bety ;)

w sobotę idę na kolejną wizyte(chodzę do niej co dwa tygodnie) i powiedziała ze powinno być już słychać serduszko :)

reklama
Dziewczyny obudziłam się obrucilam się na bok i zdziwko bo mnie piersi nie bolą :-( tak jak bolały wiec siadam dotykam bo kurde twarde są ale to nie ten sam bol i wiecie co oczywiście się nakrecilam ze cos jest nie tak :-(

A ja mam tak że jednego dnia bolą mnie okrutnie gorące twarde i dotknąć się nie da a następnego dnia mogę wogóle nic nie odczuwać.. jakoś tak naprzemiennie

reklama
Pocieszenie :-) mnie bolały cały czas tak ze każdy ruch każdy dotyk bolał a teraz prawie że nic. Może już jesteśmy na tym etapie ze piersi tak nie bolą ...... nie wiem ale czarne myśli mam zwłaszcza ze wczoraj mnie brzuszek bolał prawie cały dzien :-( mam nadzieje ze będzie dobrze

Do góry