reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka musi byc dobrze kochana.Nie ma innej opcji.
Mnie tez bolaly niesamowicie nieraz w nocy sie budzilam a teraz lekko pobolewaja

reklama
Ja dodatkowo w panice bo wczoraj mialam lekkie bezowe plamienie...teraz moge wstawac...tylko na siku

A ja proponuję wprowadzić spokój, stres na żadną z nas nie wpływa korzystnie a poza tym nie ma co się wzajemnie nakrecac :) każda ciąża jest inna, raz mogą boleć piersi raz nie.. a stres myślę że w tym momencie jest gorszy, zatem oddychamy spokojnie, wdech-wydech, wdech-wydech..

mnie też pobolewa w podbrzuszu ale to takie uczucie jak ktoś mi coś w srodku ciągnął wiec mam nadzieje ze to dlatego że mój organizm się szykuje na dzidziusia :) ale muszę o tym wspomnieć lekarce na wizycie :)będzie dobrze:)

Chocolatequa bardzo bym chciala byc spokojna ale za duzo mam Aniolkow i po prostu ciezko zapanowac nad lekiem.Staram sie pocieszac ze badania genetyczne i wstystkie inne wyszly w porzadku...i teraz na wizycie bylo ok.

Bozienka dzwonilam to powiedzial ze czasem po badaniu tak moze byc.Mam lezec i wstawac tylko i wylacznie do WC.
Tak plamienie bylo raz i teraz spokoj
Mam nadzieje ze tak zostanie

Ostatnia edycja:
Kochana ja wiem, ja rozumiem ale mi chodzi o to ze naprawdę to jak myślimy i jaki mamy nastrój wpływa również na tego maluszka w środku i tym sama piszesz ze wszystko jest dobrze jeśli chodzi o badania więc nie może być inaczej jak tylko dobrze! Stres kończymy i staramy się już tylko myśleć pozytywnie :)
Można spróbować :)

reklama
Do góry