reklama

Lutowe mamy 2016

Kropek - Twoje leczo kusi:-) wg jakiego przepisu robisz?
Gwiazdeczka - Byłam w sobotę na ślubie kuzynki i pół mszy miałam mokre oczy, ech.. byłam bardziej wzruszona niż para młoda i ich rodzice razem wzięci ;-)
Tinaq - no niestety ja te, denerwuje się o byle głupstwo. Staram się na spokojnie, ale poziom tolerancji mam wyjątkowo niski. Najgorsze jest to, że strasznie mnie dzieci irytują, zwłaszcza jak marudzą.

reklama
Gwiazdeczka skad ja to znam ;) caly czas sie martwie ze juz sie w ciuchy nie mieszcze :)
I tak wlasnie musze wymienic sobie garderobe na bardziej ciazowa :)

Dzis rano jeszcze troche mnie bolala ta buzia ale w koncu na szczęście przestalo :)

Za to okazalo sie ze z dnia na dzien urosly mi cycki i kazdy biustonosz mi przeszkadza do tego stopnia ze robilo mi sie slabo, niedobrze i bolaly mnie zebra..

Dzis tez moja mala osiagnela chyba apogeum swojego wymuszania i marudzenia.

Jutro w koncu maz w domu, ale tylko jeden dzien, az niewiadomo co zrobic z czasem :)

Ja noszę tylko ciążowe bo wszystko inne mimo, że wchodzi to uciska podbrzusze i mnie zaczyna boleć. Cycki dalej nic.

Podziwiam te z Was co tak potrafią z mężem na odległość...ja nie umiem :(

Carolajna jakbys nie miala co wydawac to bys nie wydawala. Takze nie marudz :)
Choco tak ale dzisiaj mnie poniosło. Bo kupiłam biurko i stół a potem w aptece musiałam 650 zł zapłacić o za łóżeczko dzisiaj bo wczoraj nie dojechałam i karmy dla psów zamówiłam na 400 zł więc zakupy w H&M za kolejne 500 były już nie na miejscu.. Ale dopiero teraz to do mnie trafiło. Mąż mnie ubije w końcu :(
Teraz kilka dni zaciskam kartę w portfelu.

reklama
Carolajna no wlasnie, nie musisz codziennie tyle wydawac :)
I na pewno np jutro nie bedziesz mialam juz takich potrzeb jak dzisiaj wiec bedzie dobrze :)
Dasz rade, w koncu bedziesz wszystko miala i nie bedziesz juz wydawac pieniedzy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry