reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dóbr kochane :-)

Zdroweczka dziewczyny!!!

Ja mam polipa w nosie do wycięcia i jak zaszłam w ciążę z synkiem to laryngolog mi od razu powiedział,że będę mieć ciągle nos zatkany,bo śluzówki w ciąży są zawsze obrzękniete. To prawda,że częściej mam w ciąży nos zatkany. :sorry:

Margarita ja na zatoki się inhaluje. Często i długo. Teraz w.ciąży soli fizjologicznej używam. To bardzo pomaga. Mam od 6rz przewlekłe zapalenie zatok :nerd:

Miłego dnia dziewczyny. :-)

Witam! Ja od rana zabiegana zakupy zrobione, obiad na pozniej sie robi.. Synek drzemkuje a ja dom wysprzatalam, druga drzemka bedzie na moje lenistwo :) Dzisiaj sie czuje pelna energii, tylko podbrzusze mnie boli troche i ciagnie, a tak to zero mdlosci i zmeczenia wiec musze to wykorzystac :D

Jadzka, Bozienka, Margarita zdrowka kochane :* co to jakis wirus komputerowy, ze od siebie katar zlapalyscie? :D chyba musze odejsc od monitora :D :D :D
Magda no to faktycznie beznadziejna sytuacja, co im do tego ile masz dzieci i czy Cie na nie stac czy nie? Co to kogo obchodzi? Ludzie potrafia byc okrutni :/ Moja dalsza rodzina, ta co mieszka w Polsce mysli za to, ze my mamy kure znoszaca zlote jajka, drzewa na ktorych rosna funty i tapety ze zlota i diamentow :D juz z polowa nie utrzymuje kontaktow bo sie obrazili jak im odmowilam pozyczki czy znalezienia pracy.. Nikt nie widzi, ze jest ciezko bo zapieprzamy z mezem ile sie da zeby miec ten komfort zycia :)
Caro milego czasu u kosmetyczki :) ja ide do fryzjera za tydzien i juz nie moge sie doczekac kawy wypitej w spokoju i ploteczek nie o dzieciach :D

Ja już po, paznokcie piękne. Fryzjera mam 31.08 więc jeszce troszkę ;)
Teraz odpoczywam w domu, mama wysprzątała a później jedziemy nad morze na rybkę.

Gwiazdeczka u nas to samo. Myślą, że mam swój biznes to miliony wpływają na konto. Ale, że kredyty, leasingi itd to już nikt nie myśli.

;)
Póki wakacje to jeszcze zaszalałam ;)

Załączniki

• 1440154156767.jpg
    1440154156767.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 57
  • 1440154187881.jpg
    1440154187881.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 48
Gwiazdeczko tak to niestety czasem jest w życiu,ale trzeba być.ponad tym u żyć w zgodzie ze sobą :-)

Carolajna ja kiedyś lubiłam długie pazurki,ale teraz mnie denerwują :-p Kolorek śliczny!!!

Robie dziś pierogi i juz czuje ból krzyża wieczorem :eek:

reklama
Do góry