Witam! Ja od rana zabiegana zakupy zrobione, obiad na pozniej sie robi.. Synek drzemkuje a ja dom wysprzatalam, druga drzemka bedzie na moje lenistwo

Dzisiaj sie czuje pelna energii, tylko podbrzusze mnie boli troche i ciagnie, a tak to zero mdlosci i zmeczenia wiec musze to wykorzystac
Jadzka, Bozienka, Margarita zdrowka kochane :* co to jakis wirus komputerowy, ze od siebie katar zlapalyscie?

chyba musze odejsc od monitora
Magda no to faktycznie beznadziejna sytuacja, co im do tego ile masz dzieci i czy Cie na nie stac czy nie? Co to kogo obchodzi? Ludzie potrafia byc okrutni :/ Moja dalsza rodzina, ta co mieszka w Polsce mysli za to, ze my mamy kure znoszaca zlote jajka, drzewa na ktorych rosna funty i tapety ze zlota i diamentow

juz z polowa nie utrzymuje kontaktow bo sie obrazili jak im odmowilam pozyczki czy znalezienia pracy.. Nikt nie widzi, ze jest ciezko bo zapieprzamy z mezem ile sie da zeby miec ten komfort zycia
Caro milego czasu u kosmetyczki

ja ide do fryzjera za tydzien i juz nie moge sie doczekac kawy wypitej w spokoju i ploteczek nie o dzieciach