Tylko trzy godziny spedzilam w pracy a taki zajob, ze czuje sie jak po calej dniowce. Bardzo szybko sie mecze, a wakacje sie koncza i trzeba bedzie wrocic do pierwszej pracy nie wiem jak dam rade
Mnie mdli tylko wieczorami, wczoraj wymiotowalam dzis na szczescie zimna woda i mietowe gumy do rzucia pomagaja.
Kropeczku nie kloc sie z tesciowa, niektore sprawy lepiej przemilczec, w glowie myslec swoje a do niej sie usmiechac i kiwac glowa.. To mama Twojego meza i chcac nie chcac trzeba ja akceptowac, chociaz widze po jej komentarzach, ze musisz miec anielksa cierpliwosc. Dobrze, ze blisko nie mieszka
Moje tesciowa mieszka daleko, mamy tylko kontakt telefoniczny i do niczego sie nie wtraca, przynajmiej romawiajac ze mna a do meza zawsze mowi, rob jak Ci zona radzi
Magda kiepska sytuacja z rodzina meza, z reszta u Ciebie tez nie sa w porzadku nie cieszac sie Twoim szczesciem. Po czesci mozna ich zrozumiec bo pewnie sie boja o Ciebie, no ale powinni Cie wspierac a nie byc przeciwko. Jedyne co mozesz zrobic to dumnie pokazywac brzuszek
Bozienko, Demolko, Caro Wy sie tam pilnujcie dziewczyny, zwolnijcie tepo i odpoczywajcie jak i kiedy sie da!!
U nas na IP na szczescie biora na oddzial jedynie jesli jest taka potrzeba, tak to sprawdzaja czy wszystko w porzadku i odsylaja do domu.
Poczytam jeszcze Pudelka i ide spac

jutro na szczescie wolne.