Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Caro poważnie tyle musisz być żeby Cię zbadano? u nas czekasz chwile aż zejdzie lekarz z oddziału, zbadał szyjke zrobił usg szyjki i dzidziusia, jemu chwilę to zajęło a ja o wiele spokojniejsza.
U nas najpierw położna na IP w pokoju przyjęć Cię przyjmuje (już na oddział! ), potem idziesz na oddział i tam lekarz dopiero Cię bada. Już przyjętą więc nie wyjdziesz....
Demolka ja jak byłam na IP w poprzedniej ciąży to mi na wstępie powiedzieli ze muszą mnie przyjąć na oddział żeby mnie zbadać wiec omijam to miejsce wole iść do lekarza zapłacić mu i mam sprawę załatwiona wiem na czym stoję no chyba ze coś nie tak będzie no to wtedy bez dyskusji szpital ale oby nie :-)
Mam przeczucie ze u nas jest tak samo jak u Carolajny i Bozienki.. jeju, też bym wolała iść do lekarza niż bez sensu leżeć w szpitalu
Demolka u Ciebie to luksusy
Ooooo jak mnie zaczął boleć brzuch jak by mi ktoś szpilki wbijal w lewą stronę i przebijal się do krocza :-( ehhh aż źle mi iść :-( koniec rozmów o szpitalach ;-)