reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny, ja właśnie po wizycie. Wyszedł równo 6tc i termin na 10.02. Ogólnie wszystko jest ok, kropeczkę widać, serduszko też (ale myślę że tylko dlatego, że sprzęt jest dobry). Blizna tez wygląda nieźle i wszystko powinno pójść dobrze. Plamieniami (skoro są sporadyczne) mam się zbytnio nie martwić, ale duphaston mam przypisany. Tylko lekarz mnie drażni, bo wizyty chce częściej (a każda 150zl), do tego dodatkowe badania (bo 30 kończę w tym roku), a po ciąży najlepiej jak sobie implant założę... Ech...
Fatalny mam humor, a w sumie nie obawiam się ani przebiegu ciąży, ani tego co potem, ale i tak mam takiego dołka jak rzadko. Podobno to wina progesteronu :-| juz nawet córka chodzi za mną i mnie przytula... Mam nadzieję, że szybko mi to przejdzie.
Co do innych dolegliwości to mnie piersi nie bolą, ale swędzą. Ale mogę mieć inaczej, bo jeszcze karmię. Brzuch mnie już mniej boli niż wcześniej (nie mam nic przeciwko), tylko mdłości mam coraz gorsze.

Zuzanka cudownie,że okruszek ma się dobrze i wszystko póki co w porządku! Oby tak dalej :-) Kochana,mnie dziwią te badania po 30, bo ich wyniki i tak nie dają odpowiedzi,czy dziecko jest zdrowe. Oczywiście to sprawa każdej z nas,czy je zrobi,czy nie ale skoro są takie ba prawdę ważne,to czemu nie za darmo? No nie wiem...Ja mam skrzywione podejście :eek:

Zuzanka no i super wieści :-) jakie implanty ?? Tez chodze co 2 tygodnie jak narazie i wizyta 120 plus badania no i pierwszy raz mnie na genetyczne wysłali z racji wieku :-) tylko nie mówiłam ze tatuś młodszych :-D

reklama
Do góry