• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Czesc. Ja sie tylko zamelduje. Zyje jeszcze. Tak mnie masakrycznie muli. Spac moge nawet ma stojąco. O nadrobieniu kilkunastu stron nawet nie marze. Postaram sie poczytac.
Witam wszystkie nowe mamy.

Jestem spowrotem :) byliśmy z mężem na spacerze, na lodach i zakupach :) humor od razu lepszy, tylko córcia od rana spać nie chce :) widocznie też ma dobry dzień ;) witam i ja Jadzie i znów się powtórzę ale pamiętajcie kochane myślimy pozytywnie! Wdech - wydech.. stres to najgorsze co możemy dzidziusiowi teraz zasponsorowac :)

Jadzia będzie dobrze! ciesz się tym co już jest ja się trochę podlamalam jak lekarka ostatnio mi powiedziała ze nie słychać serduszka i jeszcze nie może stwierdzić czy ciaza żywa ale cały czas mysle pozytywnie ze było za wcześnie na to po prostu ..no w końcu te mdłości z nikąd się nie biorą ;) madziolina trzymam za ciebie kciuki i zobaczysz że na najbliższej wizycie obie usłyszymy serducha:)

KrOpek Ja byłam w piątek u lekarza i to samo usłyszałam a w poniedziałek z tym krwawieniem pojechałam na usg i serduszko już było chociaż to nie wyglądało za ciekawie i tego się trzymam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry