reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Leki dalej te same 6 tabletek dziennie progesteronu,witaminy i mam duzo lezec i wstawac tylko na siku.Jesc duzo warzyw,nie pic duzo kawy i w poniedzialek kontrola

No leżymy leżymy ja to jeszcze synów prosze o różne rzeczy chociasz jeszcze nie wiedzą ale młodszy się ucieczy bo ostatnio non stop mówi ze chce siostre i kupi jej chusteczki pieluchy i kase (kasze) tylko żeby rodzice mu urodzili dzidziusia hehe

Jadzia moja córa jak widzi dzidziusia na reklamie to mówi mamus kup mi takie :-) a jak jej powiedziałam ze mamusia ma dzidziusia w brzuszku to zrobiła głupią minę i zapytała cemu :-)

To ja wam nie opowiadalam co moja Corka odwinela ostatnio na USG

Moj maz jak wyszly kreski na tescie pokazal jej odrazu.Pokazal i owulacyjny i ciazowy bo robilam dwa i powiedzial ze jak sa dwie kreski to znaczy ze bedzie dzidzius.No ok ucieszyla sie wszystko pieknie.Jedziemy na USG i lekarz jej na ekranie pokazuje tu jest Twoj braciszek albo siostrzyczka...reakcja corki byla natychmiastowa...ucieszyla sie a za chwile mowi do lekarza szukaj drugiego bo mama miala cztery kreski a nie dwie [emoji1]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry