reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Aschlee tak. Bo to jest naukowa metoda. Kwestia tylko dobrego ułożenia dziecka w trakcie usg no i odpowiedniego czasu ciąży. Później Wam wrzucę co nie co o tym ;-)

Siedzę na jednym amerykańskim forum i tam się w to wciągnęłam :-)

Jadźka wiem, że macie racje :*

Bozienka ja nigdy przed polowkowym nie pytałam o płeć i nigdy też nie miałam dobrego ujęcia nuba,więc zawsze płci dowiadywałam się na polowkowym :-) W tej ciąży chyba nie chce wiedzieć wcale.

Z synem sama po zdj się kaplam a córka wkoncu się pokazała i lekarz powiedział "ślicznie się obrucila chcesz znać płeć" zaczęłam się śmiać i mówię że już mi powiedział

U nas podobno coraz częściej szpitale odmawiają podawania płci. Ponoć dlatego ze ludzie coraz częściej ze względu na płeć nie zgodną z oczekiwaniami usuwają dzieci :-( Tylko co z tego,jak można iść prywatnie.

Nie rozumie usuwania dzieci płodów brania tabletki po to jest nienormalne. Powinni dać antykoncepcję bez recepty to by mniej aborcji było i tabletek po :-( to jest przykre

Tak. Zwłaszcza jak teraz tyle kobiet chce mieć dzieci, a ma problemy z zajściem w ciążę lub roni...to jest sprawa ich sumienia,ale dla mnie to nie do pojęcia. A już ze względu na płeć tym bardziej :-(

W uk jest dużo innych narodowości i oni maja takie schizy,że musi być syn :-(

Co do płci...ja mam do dziś wyrzuty sumienia, że poprzednio tak chciałam chłopca. Wiem,to chore,ale nic na to nie poradzę. Dlatego u siebie nie mam odwagi nawet mówić o płci. To że ma być zdrowe nabrało innego sensu. Zamierzam tuż po tym usg ok 13 tc szaleć w kolorze unisex :-) Poprzednio tak czekałam na potwierdzenie płci,że nawet jednego ubranka dla córci nie miałam...głupia ja :nerd:

Ja mam taką zasadę ze kompletowanie wszystkie zaczynam dopiero w 7 miesiącu ale chyba z ta ciaza będzie inaczej bo wszystkiego na hura nie kupimy ;-)

reklama
Do góry