Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kropek mimo, że jestem po obfitym obiedzie i deserze to nie pogardze takimi pasztecikami :-)
Dzisiaj rano pierwszy raz delikatne glaskanie Szymona zamienilo się w kopniaki, chyba w Krakowie mu się spodobało ;-)
Choco u mnie było podobnie, ale w końcu położyłam książkę o ciąży na stoliku nocnym z jego strony i przejrzał... W dodatku powiedziałam, że wszystkie moje nerwy dzieci czują i więcej, odczuwają te same emocje.
Naprawdę pomogło.
Jasne, ciąża nie choroba, ale to stan wyjątkowy. Wkurza mnie jak faceci tak mówią, bo jestem ciekawa jak oni by znosili, skoro dla nich nawet przeziębienie jest Wielką Chorobą.
Jeszcze kapiel synka, utulenie go do spania, prasowanie i ogarniecie tego placu zabaw w domu a pozniej to juz chyba tylko sen bo na nic innego nie bedzie sily
Nowa Natka ogladaj filmow ile wlezie i relaskujace prysznice bierz na zapas pozniej nie bedzie czasu ani ochoty