reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
A u nas piękna pogoda liście lecą z drzew ale jest 25 stopni słoneczko poprostu przyjemnie ja reż dziś mam werwe wiec właśnie nastawia obiad rano juz pranie robiłam i sprzątalam i jak skończę z obiadem to pewnie pójdę skosie trawe:)

U mnie bylo fajnie ale wlasnie zaczelo lac i chyba cale popoludnie takie bedzie.Tez dzis sie za porzadki wzielam.A teraz wstawilam obiadek.Potem odebrac Corke.
Mnie dzis na kapusniak wzielo :D

U nas bez słońca, lekko wietrzenie, ale to zachodniopomorskie, zaraz jadę do drugiego punktu (inne województwo i czasami pogoda zupełnie inna) i zobaczymy jak tam.
Jedzenie? Heh, to co zdobędę, chwilowo mowy nie ma o gotowaniu, chyba, że w nocy ;)

Ja dzis zlamalam nakaz lezenia i ugotowalam zukpe:-):-)teraz nadrabiam i odpoczywam:-DNoc te mialam ciekawa bo co polozylam reke na brzuchu to juz maly stukal i dawal znac osobie:-) a Wy kiedy poczulyscie takiego mocnego kopniaka?

Dodatkowo mam klopot bo od dwoch dni mam tlusta cere nigdy taknie mialm macie jakies sposoby na to??

Witam sie i ja :)
Dzis u nas od rana ładnie i byłyśmy prawie 4 h na dworku. Wróciłyśmy do domku a tu zaczelo sie chmurzyc :)
Jutro mam normalna wizyte u ginekologa i powiem Wam że zastanawiam sie kiedy mi karze przyjsc na połówkowe. Bo z tego co czytałam to połówkowe robi się do końca 22 tygodnia a ja juz w polowie 21. Dziwna sprawa :/

Katar mi chyba przeszedl, wyspalam sie dwie nocki pod rzad - chce sie zyc :)
Mam nadzieje ze i Wam poprzechodza wszystkie dolegliwosci :)

Choco może jutro już będzie to połowkowe?

Ja się jakoś dziwnie czuję, ni to źle ni to dobrze. Jeszcze chyba czekam mnie praca fizyczna bo dziewczyny chore :(

Zaraz wchodzę do podologa zdjąć klamrę z paznokcia i mam nadzieję, że powie co z tą moją stopą. Od 3 dni nie puchnie bo noszę tą skarpetę uciskową ale boli.

Byłam po drodze kupić jakieś ubrania dla siebie; tak na szybko i mam 2x legginsy, koszulę i sukienkę dresową, fajna na jesień :)

Po auto nie zdążyłam jechać więc jutro rano zrobię badania i wtedy pojadę do salonu.

Ostatnia edycja:
Choco tez się nad tym zastanawiam kiedy będę miała polowkowe w środę teoretycznie będzie ostatni dzień 21 tygodnia wiec nie wiem jak on to chce zrobić może będzie na wizycie albo każe mi znowu do szpitala przyjechać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry