reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja pier..... kur..... mac przepraszam za słowa ale zus wyprowadził mnie z równowagi :-( dowiedziałam się dzisiaj ze maja na rozaczenie wniosku 60 dni i żadnej informacji mi nie udziela jak coś będą potrzebować odemnie to będą się zemna kontaktować listownie i bezsensowne jest moje codzienne dzwonienie :-( wyc mi się dosłownie chce i co ja mam teraz zrobić ? W łeb sobie szczelic ;-(

O Boziu dziewczyny....ale paskudne wieści na sam weekend!!! Kurcze, przytulam i przeklinam tych co Wam kłody pod nogi rzucają :-(

AliaMaris mi się Jagoda bardzo podoba,ale mężowi nie :baffled:

Alia jagoda super to imię tez było w moich propozycjach;)
Bozienka moja siostra reż miała sprawę do zusu a ze była leżąca nie dała nawet rade tam iść i dWonila zbywaly ja ze maja 60 dni na rozpatrzenie moja aa tam poszła w jej imieniu kazała się zaprowadzić do przełożonego tych na dole wydała się na niego przedstawiła sytuacje i okazało się ze od reki da się wystawić decyzję wiec nie załamuje się szkoda ze piątek bo będziesz przez cały weekend nad tym myśleć ale w poniedziałek szuru buru do zusu najlepiej z mężem żebyś się zbytnio ni3 denerwowała i nie daj się spławic..

reklama
Do góry