• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Widzialam ze wczorajszy dzionek wszedzie nerwowy byl.Oby dzis bylo lepsze.Ojjjj lekarze to czasem tak potrafia ja w jednej ciazy uslyszalam ze mam pracowac i nie przesadzac bo ciaza to nie choroba i skonczylo sie tragicznie.Teraz powiedzialam ze nie ma opcji zebym pracowala.Dziecko jest waniejsze, a to ja wiem jak sie czuje i czy jestem w stanie pracowac czy nie.Pozatym malo kto ma prace super,0 stresu a w sluzbie zdrowia dodatkowe zagrozenia itp na szczescie ten lekarz jest normalny i sam powiedzial ze glupota byloby pracowac tym bardziej ze na poczatku byly roznego rodzaju problemy :(

Ale wazne ze u kazdej z nas jest dobrze,dzieciaczki rosna jak na drozdzach a do prac wrocimy po porodach :thumbup:;)

Hej wszystkim.
U mnie nic lepiej. Córka rano przyszła sprawdzić czy jednak może jechać na tę wycieczkę. Nie lubię tak jak muszę jej odmawiać. ..
Aschlee ja to chyba prosto z porodówki do pracy :)
Chociaż z córką w ciąży też tak mówiłam ale potem rozstać się nie mogłam. Dobrze, że teraz mam ten komfort i będę mogła syna zabierać.

Koleżanka moja, 3 dzieci, bizneswoman, swoje ostatnie dziecko urodziła w biegu prawie, sama pojechała do szpitala autem i po 2 dniach sama z niego wróciła ;))

Dzień dobry kobietki,
mam nadzieję, że u Was też takie piękne słońce jak u mnie i że przełoży się to na cudowny dzień :-)
Super Carolajna, że będziesz mogła zabierać dzieciątko do pracy. Żal mi tych dzieci, których mamy nie mają dla nich czasu, bo kariera jest ważniejsza. Ja jestem pracoholiczka i bardzo lubię swoją pracę, ale wiem co jest dla mnie ważniejsze :-)

Witam
W nocy burza mnie obudziła musiałam wstać i pozamykac okna potem mnie maleństwo obudziło kopniakami i tak się wiercil dość długo jak juz zasnelam na dobre to szczeniaki zaczęły piszczec i musiałam wstać a potem już syn przyszedł ze kot na balkon przyniósł gołębia ehhhh i od rana słyszę mamo mogę telefon mamo mogę komputer mamo miałem mieć karę na jeden dzień a wczoraj mówiłam na tydzień i tak w kółko wiec musiałam wstać i ich uspokoić jak narazie w ciszy i jeszcze w łóżku pije kawę mam nadzieje ze ten dzień będzie lepszy od wczorajszego

;( dziewczyny jakiś kryzys mamy czy co? Ja już od 8 działam ostro a teraz chwila odpoczynku w poczekalni u lekarza.. coś czuje ze się tu na siedzę bo jest "lekkie" opóźnienie :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry