reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Mam na imię Monika. Jestem już mamą 3 letniego Szymka! Mieszkam w małej wiosce nie daleko Opola. :-)

Pisałyście coś o spaniu :p Ja bym mogła spać non stop, mój mąż to się ze mnie śmieje że ja już zasypiam metr przed łóżkiem. Także u mnie nie ma z tym problemu :-)

Rogala nie używałam w poprzedniej ciąży, ale dużo dobrego o nim słyszałam więc również pomyślę nad zakupem :-) kropek przetestuj i napisz opinie :-)

Madison nie słyszałam a nawet Ci powiem ze raz jak byłam w sklepie widzę idzie kobieta w takim pasie z wielkim brzuszkiem . Fajnie jej podtrzymywal brzuszek . Mnie plecy strasznie bolą i promieniuje mi do lewogo pośladka i uda nirjest jeszcze tak źle ale obawiam się ze początki rwy . A ty jaki masz ten pas

Szogi - witaj :-)
Mamana - cieszę się, że dałaś znać i że w końcu te terminy jakieś zbliżone, a rozbieżności jak widać bywają bardzo duże :-)
Ja z imionami dalej w lesie. Ale tak już mamy w tej kwestii. Misiek nawet jak się urodził to jeszcze nie miał ostatecznie wybranego imienia (Szogi - prawie jak u Ciebie ).
Energia horyzontalna :-D chyba muszę to sobie zapisać :-)

Namawiacie mnie na tego rogala... Co prawda do tej pory radziłam sobie bez, ale odrobina luksusu nie zaszkodzi :-)
Mamana, szogi - a jakiej marki rogala macie?

Novaspace - do karmienia niektórzy polecają właśnie rogala, ale są też specjalne mniejsze wersje. Koleżanka mi bardzo polecała. Ale ja też karmie głównie na leżące więc bardziej potrzebuje podpórki dla siebie ;-)
A lodówkę tez mam przed sobą... Ale pomyślę o tym jutro

Ati - super wiadomości :-)

Moni - witamy

Madisoni - nic a nic nie słyszałam o takim pasie, ale mam podobne bóle jak Bozienka więc jeśli to by działało to wzielabym chętniej niż rogala.

Mam ten biały. Czytałam opinię kobiety, która miała wadę kręgosłupa. W pierwszej ciąży nie nosiła takiego pasa i pod koniec nie mogła już prawie chodzić. W drugiej ciąży zastosowała pas i do końca ciąży bóle kręgosłupa były minimalne. Wolałabym jednak znać więcej opinii.

Załączniki

• anita-pas-ciazowy-podtrzymujacy-1700-babybelt.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry