reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kochana! Nie ogladaj takich smutnych programów, zwłaszcza przed snem! Ja ostatnio same koszmary mialam, wiec sie z moim smialismy, ze powinnam bajeczki ogladac na noc ;-) u nas byla dzis piekna pogoda, a my caly dzien w domu przesiedzielismy! Byłam dzisiaj nie do życia, zmeczona, bolało mnie podbrzusze i musiałam sie zdrzemnac. Ale teraz juz wykapana i zrelaksowana popijam herbatke, a jutro na 6 do pracy :-( wiedza juz, ze w ciazy jestem, ale jutro dam im zaswiadczenie od lekarza i mam nadzieje, ze juz nie bede musiala tak wczesnie pracowac. Dobrej nocki wszystkim i samych kolorowych i wesołych snów!!!:-)

beemik Mój to samo mówi, zebym komedie oglądała. A ja lubię dokument, psychologiczne , kryminalne niestety. Pozytywnego załatwienia spraw w pracy!
Jutro koniecznie muszę się czymś zająć, posegreguję jakieś pierdoły, zajmę myśli.
Dobrej nocki dziewczyny, samych kolorowych snów : D

Bozienka24 Nie ma nowego odcinka, wyszukiwałam tytułu na liście, może za tydzień się coś pokaże. Zaznaczyłam nagrywanie innych z serii ciąza, dziecko, ale omijałam tytuły typu "powikłania, ciężki poród" nieee po co to oglądać i głowę nabijać!

Aaaa ja to rycze nawet na reklamach ;-) zjadłam dzisiaj grilla i tak mnie brzuch rozbolal ze myślałam że będę po siostrę dzwonić żeby zawiozła mnie do szpitala kulo strasznie w szyjce jak usiadłam na WC to musiałam się kręcić wiercic bo tak bolało i co przeczyscillo mnie i przeszło lekko pobolalo jeszcze jakieś 5-10 min i spokój ehhhh ja do tego 18 zawału dostane ;-)

Ja też się melduję po weekendzie z kiepskim netem, u dziadków.
Mam jedną dolegliwość ciążową, która się nasila - chorobę lokomocyjną. Wczoraj wracaliśmy w nocy - tylko 2godz jazdy, a dojechałam tak wymęczona, że nawet dziecka nie byłam w stanie zanieść do mieszkania :-| Na szczęście po nocy jest lepiej.
Wagę dopiero muszę sprawdzić.
Magda - dzięki za informacje o nospie. Ja jakoś nigdy nie brałam bo mam wrażenie, że ona na mnie nie działa, ale moi lekarze mają (może mieli) do niej podejście jak do cukierków.

Melduję się i ja po dłuższej nieobecności! Nowe przyszłe mamy się pojawiły, jak widzę - witam wszystkie :)

Co do nospy i innych medykamentów - ja sceptycznie podchodzę do wszystkich i wychodzę z założenia, że jeżeli NIE MUSZĘ brać, to nie biorę. Bez względu na to co mówią badania i lekarze o ich nieszkodliwości. A nospa akurat nigdy na mnie nie działała :)

Jutro rano mamy z Bąblem genetyczne. Siedzę dzisiaj jak na szpilach...

Dzień dobry po weekendzie :)
Dziękuję za podpowiedź odnośnie innych wątków :D
U mnie waga +4, obecnie 59 kg (cosik dużo :/).
Ja też miałam w piątek porządną awanturę z mężem, ale na szczęście już jest zgoda. Tak się zdenerwowałam, że dostałam ataku duszności. Mam nadzieję, że dziecku nie zaszkodziło :(
Co do objawów to dziś boli mnie podbrzusze, ale w ciągu ostatniego tygodnia nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Zaczynałam się już martwić, czy wszystko jest w porządku.

reklama
Madisoni ja tez sie czuje jak nie w ciąży. [emoji5]️ co prawda bolą mnie cycki, chociaż tez nie zawsze, czasem poczuje delikatnie jajniki jak na okres i krzyż w okolicy lędźwiowej. Głowa pobolewa, ale do przeżycia. Człowiek sie potem nakręca czy wszystko w porzadku.
Współczuje dziewczynom, które tak sie męczą z wymiotami [emoji29] powinnismy sie cieszyć, ze tak dobrze ciąże znosimy.

Do góry