reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Kr0pek Z tą teorią to prawda, ja też odpuściłam i bam ! Z tym ze do mnie to szczęscie dużo duzo dłuzej 'szło' , ale tez juz wrzuciłam na luz..

Jadźka No ja też juz kupiłam, spodnie te co mam fotki z brzucholem, dwie pary getrów ciązowych i bluzki juz kupuję duzo większe xl. Nie lubię opiętych ciuchów.

Carolajna32 Dobrze spędzic fajnie czas,ale nie szalej cały dzień, lepiej w domciu poleżeć, nie chodzic za duzo :(

reklama
Hej wam. Coś czuje ze to będzie ciężki dzień głowa mi pęka jak wstaje to robi mi się ciemno przed oczami i głowa zaczyna bardziej pulsowac i przy tym serce szybciej bić myślała ze pk kawie przejdzie ale niestety nic nie pomogło :-( a ja sama w domu z dziećmi mam nadzieje tylko ze nie zemdleje

Bozienka to widze ze obie czujemy sie tak samo :/ ja tez sama w domu.Glowa peka i serduszko daje sie we znaki...i jeszcze ten upal. :( oby ten dzien szyblo zlecial

Aschlee no to leżymy plackiem ile się da ;-) ja tam z serduszkiem jakiś większych problemów nie miałam ale ostatnio coraz częściej mi się tak dzieje . Wczoraj ciśnienie 100/70 puls 80 wiec nie powinno być źle

Choco haha fajnie :-) mój wczoraj się wiercil raz czułam mocniej a raz słabiej ale czułam ciesze się bo przez kilka dni miałam ciszę i się zastanawiałam czy coś się nie podzialo

To tak jak ja nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem, a teraz rano jak mierze to 140/96 i nie wiem dlaczego. Pogoda dobremu samopoczuciu nie sprzyja, ale jakoś kobietki musimy wytrzymać te upały.

Gwiazdeczka - ja też mam rocznicę we wrześniu - zresztą u mnie większość imprez przypada na sierpień - wrzesień. Urodziny moich rodziców i moich teściów, męża, moje, córki... Tylko Misiek się włamał. No i teraz :-)

Carolajna - przyjemnego dnia, nie przemęczaj się :-)

Kropek - nie znam tego z własnego doświadczenia, ale większości znajomych udawało się zajść właśnie, gdy odpuściły temat.

Jadźka - mam nadzieję, że teraz masz już mniej stresów.

My wczoraj byliśmy na kolejnym pogrzebie. Jak odchodzi starsza osoba to znacznie łatwiej się z tym pogodzić, ale mimo wszystko nastroju do czegokolwiek brak.
Do tego samopoczucie mam takie, że najchętniej bym pół dnia spała, ale niestety się nie da. Dlatego nie marudzę juz i uciekam myć lodówkę ;-)

reklama
Margaritta umnie takich upałów nie ma wczoraj zaledwie 25 C a dziś 22 dopiero . Może przez to ze w nocy mała się budziła i poprostu jestem nie wyspana ;-)

Do góry