reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Wreszcie chwila spokoju! Maly oglada bajki i je kolacje a ja nadrabiam. Przyszla nam dzsiaj kuchnia zabawkowa wiec licze na to ze chociaz sie kawusi napije jutro bo juz mi przeszedl wstret do kawy i mam nawet ochote :D

Dziewczyny dziekuje bardzo za mile slowa otuchy!! Byly mi potrzebne bo sie nie potrzebnie zamartwialam. Teraz juz czekam na piatek a tu jeszcze sroda i czwartek przede mna :o

Kropku co racja to racja. Z synkiem staralismy sie dobre 9 miesiecy, po czym przestalam myslec o zaciazeniu bo zmienilam prace a takze bylam na urlopie w Polsce i jakos tak mi miesiac zlecial bez myslenia o ciazy i o tym czy to juz czy nadal nic i zaciazylam. Teraz odstawilam tabletki myslac, ze znow sobie chwile poczekamy zanim zrobimy dzidzie :D wiec w ogole sie tym nie przejmowalam i od razu zaszlam :D
Bozienko bardzo wspolczuje bolu glowy przy dzieciach! Ja z bolem glowy przy jednym dziecku myslalam, ze padne a co dopiero jak sie ma wiecej :(
Ashlee rowniez wspolczuje zlego samopoczucia :(
Choco tez mi sie wydaje, ze czasami czuje ruchy.. Raz mniejsze raz wieksze ale cos tam zawsze sie dzieje :)
Demolko opowiadaj jak na urlopie!

Gwiazdeczka naszczęście przeszło mała drzemka popołudniowa razem z córką pomogła :-) dobrze ze syn juz w miarę duży i rozumiał ze mnie głowa boli i sam mi powiedział żebym się przespala jak Kornelka śpi

Jadzka tak naszczęście :-) . Dziewczyny słyszałam że w 2 trymestrze ma się dużo energii jest fajnie i milo a ja mam na odwrót ;-) zmęczenie wróciło z podwójną sila mdłości się częściej pojawiają i zgaga praktycznie po wszystkim ;-)

Mam takie pytanie do mam z dwojka lub wieksza iloscia dzieci. To prawda, ze kazde dziecko jest zupelnie inne od drugiego? Wszyscy mnie strasza, ze jak Alex byl i jest grzeczny (w sensie, ze spi w nocy, malo placze, nie jest marudny, sam sie potrafi czyms zajac, nie jest przylepkiem) to bede mialaklopot teraz z drugim, ze bedzie zupelnie na odwrot. Duzo osobom sie to sprawdzilo. A czy sa jakies mamy ktore maja dzieci podobne do siebie pod wzgledem charakteru??? Boje sie jak sobie poradze z dwojka maluszkow a jeszcze takie gadanie mnie juz totalnie dobija.

Gwiazdeczka Kasjan był spokojny mając 2 tygodnie przesypial całe noce był grzeczny zasypial sam no ideał nie wiedziałam że mam dziecko a Kornela na odwrót wszystko budziła się kilka razy w nocy zazwyczaj co 2 godziny wrzask cały czas i do teraz tak jest ;-)
Zastanawiam się jaki będzie teraz ;-) a i gwiazdeczka mąż chce dać synkowi (oile będzie) najmie Alex :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry