reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
To u nas będą dwa tygodnie później. Ja lubię Lidla ubranka, choć czasem bywa różnie z jakością. Niemniej jednak sporo kupiłam takich super, co obie córki na przykład nosiły. :-)

Kropeczku jak brzuch?

W Lidlu często są fajne gatunkowo koszulki 100% bawełny. Czasem się trafi coś fajnego :) U mnie były pizamki dla dzieci 6 go sierpnia i widziałam malutkie body dla dzieciaczków chociaz na reklamie nie było.
Ja jeszcze się boję kupować :(

Madziu brzuch ok choć coś kiepsko spałam :(

Bozienka są 3 lidle u nas ale stwierdzam że najłatwiej dostać cokolwiek kolo Fakro

Ja lubię rzeczy z lidla ale jak mieszkalam w krakowie to kupowałam siostrze ubranka w Auchan ona sobie chwaliła a cena była świetna czasami po 4 zl body z długim rękawem

Teraz nam real przerabiaja na Auchan i bylam ostatnio koleżance kupić to za 80 zł kupiłam 13 ślicznych body fajnych jakościowo :)

reklama
Dziewczynki powodzenia na wizytach :)

Madzia ten twój detektor ma możliwość rejestracji tętna? W sensie ze będę mogła go podłączyć do komputera? Bo te co ma Bozienka i carolajna to mają :) a nie doczytałam informacji o tym :)

Do góry