Jejuu padam na twarz :/ wszystko mnie dzis wymeczylo, pogoda.. Najpierw leje i zimno za chwile upal i slonce za chwile znowu leje :/ bol glowy pewno przez ta pogode, bol plecow od nie wiadomo czego, synus jak to synus wszedzie go pelno ale jemu wybaczam

, w pracy co chwile cos.. Teraz tylko szybki prysznic i do spania.. Chociaz nie zakupilam sobie ksiazke wiec pewno zaczne czytac. No to jak juz ponarzekalam to teraz moge Was nadrobic

mam nadzieje, ze u Was lepiej dzis minal niz u mnie
Bozienko u mnie blizny blade jakie byly takie sa za to tez mam duzo takich zylek wszedzie na nogach, wyglada to okropnie. Ja na bol glowy biore paracetamol.
Ashlee trzymam kciuki, musi byc dobrze :*
Szogi zamiast nas nadrabiac to ciesz sie urlopem i mezem

gdzie odpoczywacie?
Emka dla mnie ciaza w ogole nie jest sexy, tez mi sie tamte zdjecia nie podobaja. Chociaz musze przyznac, ze niektorym zazdroszcze tego, ze tak ladnie wygladaja, ja nic tylko puchne :/
Magda, Jadzka przepraszam z gory jesli Was uraze ale mnie sie w ogole usg 4d nie podobaja, dzidziusie wygladaja na nich jak male ufoludki i wole poczekac chwilke i zobaczyc maluszka na zywo jak juz wyglada jak maly czlowieczek.
A tymczasem lece pod prysznic i do lozka, dobrej nocy Kochane