reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Nowa Natka pewnie,że możesz dołączyć! Myślę,że to na pewno synuś puka :-) Jak coś to podaj dane do naszej listy ;-)

Beemik
ale to naturalne,że nasze maluszki będą się rodzić od stycznia do marca :-) Na grupie styczeń 2013 pierwszy maluszek był początkiem grudnia, a ostatni 8 lutego :-) Nie smuć się. Zawsze możesz być wtedy tą, co będzie przekazywać wszystkie info od rodzących jako ta wciąż oczekująca :-)

Aschlee to ja wciąż trzymam kciuki za pieska :tak:

Ja nie mówię, że to nie możliwe.
Każda z nas jest inna więc ok.
Ja w pierwszej ciąży czułam delikatnie w 21/22 tc. Teraz 17 tc jutro i prawie nic.

Nooo właśnie carolajna każda z nas jest inna :-) ja bym w życiu nie powiedziała ze w 12 a nawet nie pełnym tygodniu poczuje ruchy a w 16 juz będę je widzieć .... i poczuja osoby 3

Carolajna 32 tak pierwsza i to upragniona dzidzia.poczekamy na mocniejsze sukniecie i sie dowiemy;p
Magda _uk dokladnie komu podac dane do listy czy na fiorum?:)
Bozienka24 jak sprawdzasz gdzie znajduje sie macica? lezac na plecach wyczowasz ja? bo nie wiem czy dobrze spradzalamm;p

Tak to mniej więcej wygląda ;-)

Załączniki

• 1440527962159.jpg
    1440527962159.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
NowaNatka jeżeli takich stukniec nigdy nie czułaś to myślę, że to dzidzia :) ja czułam w poprzednich takie jakby otarcia a później kopnięcia. Zobaczysz jeszcze trochę i mężuś poczuje. Później pamiętam jak cały brzuch falowal :) wszystko przed Tobą no i przed nami ;)

Do góry