reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny czy Was tez jeszcze mdli? Mnie nie codziennie ale zazwyczaj wieczorem i czasem sie to konczy wymiotami. Juz mam dosc :/

Kropku fuuuuj mieso fuuuuuu odrzucilo mnie totalnie :/ ale Tobie smacznego
Emka w pierwszej ciazy nakupywalam za duzo ubranek 0-3 miesiace i Alex nie zdarzyl nawet wszystkiego ubrac :/ a czemu lekarz odradzal fryzjera??? Ja dzis bylam zrobilam odrosty normalna farba, dodalam tez jeden kolor zeby odswiezyc fryzure.. Wlosy dalej zapuszczam dlugie, w pierwszej scielam krotko na boba i zle sie czulam z takimi krotkimi :) teraz jest wygodnie bo latwo zebrac w kuzyk i nie leca na twarz.
Lady Lady ja mam prawie same uzywki, zabawki tez. Ciuszki wypralam w 60stopniach, a zabawki wyszorowalam najpierw w wodzie z plynem a pozniej husteczkami anty bakteryjnymi, nie ma co popadac w paranoje. Jedyne czego nie kupilam uzywanego to recznik, przescieradla, kolderke, materac i inne takie rzeczy do kapania/higeny.
Caro Ty jak zwykle zabiegana :) mnie tez dzisiaj ciagnie podbrzusze i pobolewa krocze :/ a wozkow Quinny nie lubie jak dla mnie zbyt kosmicznie wygladaja :)

Gwiazdeczka mnie lekko mdli. Ale raz czy dwa dziennie przez chwilę. Wystarczy napić się Lodowatej wody i mija.

Ja uwielbiam boba i dłuższy przód. Nie toleruje długich włosów :(
Córka wiecznie krótkie miała, ostatnio chciała zapuścić więc ok ale sama się czesze.
Moje włosy teraz wołają o pomstę do nieba. Odrost jest no i zarosłam i się nie układają ; ( :( ale jeszcze kilka dni...
Biegam, biegam.
Jutro o 7 wstaję, o 8 muszę być w pracy, przed 10 wyjazd za miasto, dogrywamy szczegóły biznesowe.
Ja kocham Quinny, uwielbiam Buzz i Zapp ;))))

Mykam spać, muszę odpocząć, dobranoc dziewczyny.

Hej kochane :-)

Ja dziś wpadam jak po ogień. Nie mam pojęcia co u Was, ale listę obecności podpisuję :-)

Doczytałam o krwawiących nosach i dziąsłach. Dla tych co piją za mało, polecam pić dużo. To reguluje ciśnienie krwi i dzięki temu zapobiega pękaniu naczyń krwionośnych. Zapytajcie lekarzy o natutalną vit C (kwas askorbinowy). Uszczelnia naczynia krwionośne w bardzo bezpieczny sposób. U mnie dziennie min 3l samej wody i pomaga. Na bóle głowy, na napięcia brzucha i na krwawienia. Ale regularnie. Codziennie. Nie od czasu do czasu :-)

Lecę, bo mąż dopiero wrócił i musze mu jeść naszykować ;-)

Śpijcie dobrze kochane :***

Oto info o krwawieniach z dziąseł i nosa i bólach w podbrzuszu:

Załączniki

• 1440651756257.jpg
    1440651756257.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 52
  • 1440651766627.jpg
    1440651766627.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 54
Cześć dziewczyny, wybaczcie że sie nie odzywałam, ale odkąd mama jest u mnie nie mam czasu na neta i forum. Dziś Was troche nadrabiam :)

Ogólnie czuję się dobrze, mama bardzo mi pomaga i jest mi mega lżej... Niestety w poniedziałek już wraca do siebie, przyjeżdża w październiku z tatą na urodzinki Vivi :)
Brzuszek robi się coraz większy, szybcie niż w pierwszej ciaży, to na pewno.

U nas piękna pogoda, chyba ostatnie takie ciepłe dni, kiedy można jechać na basen, to korzystamy

Miłego dnia Wszystkim :-D

reklama
Hej dziewczyny mogę dolaczyc? Termin mam na 24. 02 , a wg om mialo byc na 1 marca i udzielalam sie trochę w marcowkach. Ale termin z usg sie zmienil

Do góry