reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka24 od dwóch dni pobolewało mnie podbrzusze, ale ja takie bóle miałam też na początku ciąży.
demollka2 czasem się zakłada, ale później, w drugim trymestrze ciąży bardzo rzadko, bo chyba nie daje to specjalnie efektu

reklama
Mnie tez czasami boli brzuch lekarz na każdej wizycie sprawdza szyjkę i zamknięta a bardzo boli ? Mi się brzuch stawia coraz częściej wczoraj kilka razy bez bólu raczej taki dyskomfort bo się robi twardy chwile poczyma i przechodzi .

Carolajna gratulacje
mkvet uważaj na siebie i duzo odpoczywaj - co by nie kusic losu
ja corcie też j5uz spakowalam jutro zaczyna year 2 i się nie może już doczekać. , nowa pani trochę nowych dzieci ....
u mnie też ruchy jakoś słabiej wyczuwalne, byle do następnego tygodnia wtedy mam wizytę z położną.

Choco mam w Słupsku a druga w Koszalinie będzie.
Mąż syrki spuchnięte masuje (dostałam coś w aptece) i lecę spać. O 7 wypad z łóżka, intensywny dzień przede mną więc mam nadzieję, że zejdzie opuchlizna, jutro muszę prowadzić trochę auto... ehhh

Carolajna gratuluję przejęcia restauracji! Kciuki za udany biznes :-)

Anit super,że napisałaś. Ruchami się póki co nie stresuj, bo początki bywają różne ;-)

Mkvet kochana leż i odpoczywaj! Ja trzymam kciuki byś bezpiecznie i bezproblemowo dotrwała do końca! :tak:

Choco ja jak znowu za dużo chodzę, to też puchnę :eek: Na szczęście w tej ciąży jeszcze nie :happy:

Sarna my jutro też startujemy ze szkołą. Starsza year 2 a młodsza year 1. Doczekać się nie mogą :-) Synek jeszcze do stycznia flying start.

No nie fajnie ale ciuteńkę lepiej:

Załączniki

• 1441142369139.jpg
    1441142369139.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 45
  • 1441142379148.jpg
    1441142379148.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Dziewczyny dowiedziałam sie , ze mam tyłozgięcie. Miałyście do czynienia z takim czymś ? Jak sie ma to do porodu ? Dziecko jest nisko , łożysko tez i na nieszczęście tatusia zakaz sexu do odwołania ...

Do góry