reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Kajahaho i akinimo32 witamy i oczywiście przyjmujemy :) sorry laski ale ja i tak chyba Wasze nici w skrócie będę bo nie zapamiętam ;-)

reklama
Caro jak ty wogule nie lezysz wiec o jakim leżenia mówisz? Chyba tym nocnym jak spisz hehehe :) sugeruje wcześniejsza wizyte tylko noga ci puchnie?

Bozienka zazdroszczę zegarka heheh sama o takim myślałam ale mój maż stwierdził a na co ci to? ;)

Kajahaho witaj, ja nie wiem czy moje święta będą takie wspaniałe jak juz we wszystkim mi bębenek przeszkadza z trudem się schylam :)

Ja dzis bardzo pracowity dzionek :) od rana korzystałam ze super pogoda wiec sobie w ogródku porządki robiłam :) kolo 14 za obiad się wzięłam a później pół domu wysprzatalam :) teraz będę leżeć i kwiczec ze mnie od schylania biodro boli ale i tak nie narzekam bo jak się poruszam i coś porobie to mam lepszy nastrój niż jak leżę i się obijam :)

Bozienka ku pamięci bo za każdym razem zapominam - w jakiej branży twój mąż szuka pracy? Czasem się coś słyszy może akurat to dam znać :)

Ostatnia edycja:
I juz po pracy dzisiaj tylko jedna, jutro bedzie gorzej bo wszystkie trzy mnie czekaja :o Nawet spodnie ciazowe eleganckie zalatwilam :)

Madisoni, Szogi ja z Alexem zaszlam jak przestalam sie starac :) a teraz myslalam, ze znow bedziemy czekac kilka miesiecy zanim cokolwiek ruszy wiec nie nastawialam sie kompletnie a tutaj od razu po odstawieniu pigulek anty zaszlam
Kaja plec poznam dopiero za miesiac, chyba jako jedna z ostatnich :( a wyprawke zaczne komplementowac w styczniu. To Twoje pierwsze dziecko tak? Zycze Ci, zeby swieta minely pieknie i cudownie bo u mnie ostatnie miesiace w poprzedniej ciazy byly okropne :)
Ati gratuluje synka!!! Chlopaki sa fajne!!
Caro wspolczuje nogi :( widzialam, ze nie wyglada to za ciekawe, moze powinnas przesunac wizyte u lekarza na jutro?

Gwiazdeczka w styczniu nie będzie trochę za późno na kompletowanie wyprawki? Sporo rzeczy trzeba zgromadzić, a jeśli wcześniej urodzisz? (nie daj Boże!) Taką opcję też musisz wziąć pod uwagę.

tak to moja pierwsza ciąża. :) ja też poznam ( mam nadzieję ! ) na przełomie wrzesnia i października.. a już tak chciałabym wiedzieć.:-( ja teraz czuję sie już dobrze, bo pierwsze 3 miesiące dały mi popalić, ale potem pewnie kręgosłup się odezwie. :D ale jak pomyślę o świętach. zdjęcia koło choinki z brzuszkiem, sesja w zimowym nastroju :D ponosi mnie fantazja

Kropku ja dopiero 2 pazdziernika mam polowkowe :) za rowny miesiac sie dowiem kto tam siedzi

Madisoni ja mam prawie wszystko po synku wiec u mnie to kwestia wyprania ubranek 0-3 miesiace, dokupic cieply kombinezon, pieluchy, waciki itd, wyjac i umyc przewijak i inne drobne sprawy, wiec to mi zajmie gora tydzien :) a termin mam na 20 luty i tak ;)

a powiedzcie mi ile usg już miałyście? bo ja chodzę na nfz i dopiero jedno. wrzesien-pazdziernik drugie , ale planuje jeszcze 3d bo zdj nie dają w moim szpitalu.. nie wiem czy to się płaci czy coś. musze o to zapytać na nastepnej wizycie. :) :happy:

Kochane nie zapominajmy, że JA kończąc 18 tydzień nadal nie znam płci :p i prawdopodobnie znów szybko nie poznam :p także Gwiazdeczko ostatnia będę JA :p

Szogi, Madisoni - u nas podobnie jak u Gwiazdeczki, my o pierwszą ciążę staraliśmy się 8 miesięcy, a w drugą zaszłam za 1 razem starań :) zaczęliśmy się wcześniej starać, bo myśleliśmy że znów będziemy czekać, a tu HOP.. :D

Kajaho oj mnie też często tak ponosi :) choinka, dzidzius, brzuszek i mąż ;)

reklama
Nika hej!!! :))))
Kropek no leżę przecież od 18 ;)
Tylko noga puchnie.

Gwiazdeczka nie da się, lekarz jutro tylko w szpitalu a szpital= 3 dni leżenia.

Ja właśnie dostałam powiadomienie, że podgrzewacz chusteczek i kosz na pieluchy w drodze. Mąż jeszcze nosidełko zamówił. Zobaczył u kogoś na ulicy i koniecznie chciał.

A ja lekko dołączam do samotnych, ehhh, nie lubię ale mąż musi się zająć drugą restauracją bo to kawałek od domu więc lepiej żeby on więcej jeździł a ja tylko rano tam z nim :(

Poza tym głodna jestem jak wilk a w domu nic na co miałabym ochotę :( ; (
Pojechać nie mogę bo noga :(

Do góry