reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam nowe mamusie! czasami jest szał z postami ale są dni że zastanawiamy się gdzie wszystkie wywiało hehe
Aschlee rozumiem opory, ja mam większe przed kupowaniem, czy braniem do domu rzeczy dla dzieciątka, bo pamiętam jak w po poprzednim patrzyłam na to a gardło się sciskało i tak pozostało do dziś. Staram się jednak wierzyć i odganiać złe myśli, mam nadzieję ze Bogu starczą moje dwa Aniołki i Małą będziemy mogli się cieszyć całe życie:)

Kropek daj mi swojego powera, ja umyłam pół lodówki, wpadła kumpela i wena mi przeszła hehe

Gwiazdeczka miesiąc szybko zleci i będziesz wiedzieć kto w brzuszku siedzi:) chyba że zrobi Ci psikusa hehe
Choco to ja już wiedziałam na początku 15tyg kogo mam ale wiadomo zawsze może być psikus:biggrin2:

Kaja u nas w szpitalu normalnie zdjęcia zawsze się dostaje, ja też mam ciążę pod "ostrym" nadzorem lekarza więc usg
natrzaskałam:tak:

Bozienka o jaki zegarek chodzi bo chyba cosik przeoczyłam?
Carola jak nóżki?

reklama
Demolka leżę więc opuchlizna zaczyna schodzić. Poduszki są podłożone, maść naniesiona. Wstałam tylko na szybki prysznic i psy na siku wypuściłam. Choco mnie pilnuje ;) :)

Ja dzisiaj byłam kolor poprawić i fryzjerka tylko toner nałożyła więc 40 min i byłam w domu ale kolor super, bo na ten po wizycie w poniedziałek patrzeć nie mogłam.

Witam nowe mamusie akinimo i kajahoaho (swoja droga tez poczatkowo mialam termin tak na 27 .02 teraz niby na 4.03 a jak bedzie zobaczymy).
Ati gratuluje udanej wizyty no i synka oczywiscie.
Ja sie dzisiaj umówiłam na wizyte pod koniec września jak bede w Polsce, po cichu licze, ze tez juz mi sie uda poznać płeć, wtedy zacznę cokolwiek kupować, bo na razie tylko chodze, oglądam, podziwiam i sie zastanawiam co mi się w brzuszku skrywa ;)

Mam do was PYTANKO czy bedac w PL powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania? Tutaj na kazdej wizycie robia mi PH, podstawowe moczu i sprawdzają białko we krwi, ale czy jest cos extra na co powinnam sie jeszcze specjalnie przebadać? Podpowiedzcie doswiadczone kolezanki :) plisss

Beemik jak dla mnie to chyba obciążenie glukozą możesz zrobić, żeby wykluczyć cukrzycę ciążową w PL między 24 a 28 tyg robimy nie wiem w którym tyg wtedy będziesz

Ja dziś za Wami nie nadążam. Padam na pysk, a jeszcze muszę dzieci wykąpać. Za dużo stresu, siedzenia u lekarza i myśli na temat durnej pani lekarz :baffled:

reklama
Demollka kochana musimy byc dobrej mysli :tak: tym razem wszystko u kazdej z nas musi byc dobrze i nie ma innej opcji :)
Musi tak byc bo juz mnie korcilo zeby leciec po detektor bo dzis dzidzia leniwa strasznie i malo sie ruszala ale akurat teraz sie obudzila i zaczela fikac :)

Ostatnia edycja:
Do góry