Ale duzo postów

Będę nadrabiac stopniowo...
Ja ostatnie dni: szał zakupowy, wiedziałam ze jak zacznę to tak będzie. Chcę skompletować najważniejsze rzeczy bo gdyby wcześniej wypadł poród lub moge sie gorzej czuć później. To co ja chce sama sobie wybrac to juz pomału prawie mam.. Tak więc jest już: wózek, laktator, ubranka i dodatki na poczatek od 0-3 mce, przy okazji taki fajny fartuszek do karmienia ( pod nim trzyma sie dzidziusia i mozna bez skrępowania karmić piersią) .
A obczajam jeszcze: sterylizator i podgrzewacz taki skraplacz do mleka, czasem sa od razu ze sterylizatorami, wiec tu mam dylemat, jakie butle jeszcze itp.
Chcę kupic najwazniejsze rzeczy na poczatek ,a i kosz Mojżesza do spania dla dzidzi, mam juz kocyki tez.
Aaaaa !! Wczoraj przyszedł nareszcie detektor, bez problemu wyłapalismy z Męzulkiem serducho dzidzi, ale ulgaaaaaaa usłyszeć, bo usg jeszcze tak daleko...
3x w ciągu dnia sprawdzałam i bez problemu za kazdym razem.
Najlepiej słychac na dole po prawej str brzucha (jak ja patrze z góry to po prawej). I tu sie martwie troszke czy dzidzia nie powinna isc do góry juz bardziej, to 17 tydzien sie zaczał