reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

W ogóle to jeszcze Ci powiem, że ja na początku też córce kupiłam takie Emu tylko w H&M i niestety mi się dla maluszka nie sprawdziły, bo się niewygodnie zakładały i dziecku było niewygodnie. Na początek przynajmniej ja polecam takie mniej skomplikowane, zwyczajnie wkładane, bardziej nawet jak skarpetki - coś jak Carola wkleiła w swoich łupach na zakupowym takie reniferki. W takich ładnych bucikach jak pokazałaś jeszcze się nachodzi :)

reklama
Dokładnie. Ja też się sugerowałam kimś kogo znam i żadne mi nie pasowało. W końcu przestałam się przejmować bo bym zwariowała .

Ale szczerze mówiąc to mąż mógłby tylko raz mi wyciąć taki numer. Pierwszy i ostatni.

Ja znowu myślę,że imię to wybór obojga rodziców. Rozumiem,że tutaj takie decydowanie pod kogoś może wkurzać, ale tak czy siak trzeba znaleźć jakiś kompromis. Mi się od zawsze dla syna podobało imię Dawid. Jednak mąż był na nie i kiedy na usg dowiedziałam się,że będzie synuś strasznie ciężko mi było wybrać jakieś inne. A w ogóle to uważam,że wybór imienia dla własnego dziecka jest ogromnie trudny :-p

Masz rację Magda, to powinien być wybór obojga rodziców, a nie osób trzecich, u nas nikt inny nie miał prawa głosu w tej sprawie. Mąż nie był do końca przekonany do imienia jakie wybrałam, ale jak sam przejrzał listę imion to stwierdził, że żadne mu nie pasuje, więc stanęło na mojej propozycji.
Co do butkow, to nasze :-) wyglądaja na duże, ale są malutkie i z boku mają rzepy.

Załączniki

• 1442565566639.jpg
    1442565566639.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 42
Zmierzyłam te co mam w domu i maja 9.5 cm i są malutkie ;)
Znalazłam na 10 cm kozaczki i kupiłam najwyżej... przy okazji sprzedający miał trampki;)

Załączniki

• 1442566994697.jpg
    1442566994697.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 42
reklama
U mnie moj maz chcial od zawsze Igora co mi sie nie podobalo. Kiedys kupil sobie chomika i byl problem jak go nazwac zasugerowalam ze moze Igor [emoji2] zgodzil sie. Ostatnio sie zastanawialismy jak bysmy dali chlopcu i dziewczynce bo jeszcze nie wiemy jaka plec. Na co moj maz Igor [emoji17] powiedzialam ze nie bede mowic do dziecka jak do chomika. Przyznal racje i stanelo na mojej propozycji. Takze dla chlopaka mamy, gorzej znalesc nam dla dziewczynki. Zastanawialismy sie nad Edyta, Liwia, Rozwita ale nie wiem co wkoncu wybierzemy [emoji17] ciezki wybor [emoji17]

Do góry