reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Lilith, moj sen też pozostawia wiele do życzenia. Mały mi tak poobijał żebra w nocy,że teraz to porządnie czuję....A zgaga męczyła mnie całą noc.

Mąż wstał o 2.3o! Ostatnia delegacja w lutym, wróci wieczorem. Zawsze jestem niespokojna jak jedzie. Coś czuję,ze dziś będzie dzień z melisą;)

Demolko, gratulacje!
Magda, zdrowiejcie!

reklama
Cześć , coś widzę że coraz większe poddenerwowanie każdej z nas. Wszystko zaczyna nas irytować :oo: , no dziewczyny hormony szaleją do tego niepewność każdego dnia :unsure:. Jeszcze chwila i wszystko się rozwiąże:-D

Ja po pierwszym śniadanku polożyłam się jeszcze :biggrin2:. M pojechał pozałatwiać sprawy urzędowe, chłopcy w szkole, a w domu cisza :tak:. Mały się troszkę poprzewracał :rofl:. Mogę spokojnie jeszcze się zdrzemnać :tak:.

Pogoda u nas masakryczna pół nocy wiało i padało, teraz jest może troszeczkę lepiej, nawet słonko próbuje się przebić .
Życzę miłego dzionka :yes:

Magdalena to podeślij troszkę tej pięknej pogody :biggrin2::yes:jak się uspokoi wiatr to po obiedzie obowiązkowo spacer :happy2:
Ja jestem z pomorskiego, mieszkam przed Gdańskiem jakieś 45 km.

Nooo dzien dobry...usnelam po 5, i wlasnie wstalam z Olusia....Alan na feriach u babci na caly tydzien pojechal wiec troszke spokojniej i nikt.mnie nie budzil o 8 :)

Dzisiaj zachacze lidla ale pewnie juz wszystko poprzebierane.

U nas tez pogoda byla w nocy masakryczna..wialo i lało w nocy, teraz troszke sloneczka sie przebija ale i tak wieje

U nas wieje niemiłosiernie, szaro i buro a co jakiś czas leje strasznie.
Anit blisko mnie w takim razie (jeszcze zależy w jaką stronę). Nie pocieszę Cię, do niedzieli ma tak być.

Lilith u nas już wczoraj było poprzebierane i z jednego modelu, który mi się podobał nic nie znalazł mąż.
U nas nocka ciężkawa, mały teraz nadrabia a ja próbuję z nim...

Cześć dziewczyny!
Demolka gratulacje!!
Beemik to chyba czasem tak jest, że chęć na czytanie spada do zera. Ale pewnie jak już Maluszek będzie spał, a Ty będziesz miała siłę to może wtedy chęci wrócą:)
Magda dużo zdrówka dla Was i mniej takich przykrych niespodzianek, szczególnie na początku.
Anit ja mam taką zadyszkę. Np kroję sobie pomidorka na kanapkę i czuję, że nie mogę oddychać. Nie łapie mnie taka zadyszka po wysiłku tylko właśnie głównie jak nie robię nic wymagającego energii. Najczęściej wtedy mocno wietrzę mieszkanie i jak temperatura spada to jest lepiej.

Ja byłam wczoraj w Lidlu z Mężem, kupiliśmy i pajace i body, a dla siebie kupiłam ten stanik do karmienia i powiem Wam, że jak na taki za 25zł to jest bardzo fajny. To jest zresztą model bardzo zbliżony do tego jaki ma alles(tylko moim zdaniem ten z lidla jest wygodniejszy).
Podjechaliśmy też do tk-max i kupiliśmy dla Zosi taki śliczny zestaw, stwierdziłam, że będzie na wyjście ze szpitala. Ciągnie mnie do kupowania dziecięcych ciuszków, chociaż wiem, że już powinnam się wstrzymać;)
Najmniej zestawów mam w rozmiarze 56, ale wg badań Zosia już była długa, więc nie wiem czy się przydadzą. Jakby co dokupi się później.
U nas mało słonka i zapowiadali deszcze. Ciekawe czy uda mi się dziś gdzieś przejść.

Caro ja mieszkam między Gdańskiem a Bydgoszczą:biggrin2:.
A w Lidlu to zawsze są wojny zakupowe :-D ja rzadko jeżdżę do Lidla bo tylko bym się wściekała na "dzikie" babki :-D

reklama
No wlasnie obawiam sie ze juz spiworka nie bedzie ale nadzieja matką glupich hehe :p

Widze ze pomorskie takia byle jaka pogode ma...ja ze szczecina i tez pogoda do d....

Caro ja.mam.nadzieje ze.jak Marcelek bedzie to chociaz troszke odespie...ale to takie złudne nadzieje.
Jutro wizyta u ginka juz ostatnia ciekawe czy cos tam u mnie sie skrocilo i rozwarlo :p mam tylko nadzieje ze cisnienie mi.nie.skoczy bo mnie zamkna :p

Do góry