reklama

Lutowe mamy 2016

A to moja beknie raz, czasem drugi i na koniec zdarza sie ze jeszcze uleje, dzisiaj już wykapana, najedzona i ulala tak ze musiałam ja przebierać :/ póki co dziobka otwiera na butlę i jak ją widzi to aż się trzęsie[emoji14]

reklama
Dziewczyny trochę z innej beczki. Powiedzcie mi czy ja jakaś nienormalna jestem bo mąż twierdzi że tak. W sobotę moi rodzice wyjeżdżają w góry na tydzień a ja już się stresuję. Zawsze tak mam i uspokajam się dopiero jak zadzwonią że są już na miejscu. Nie wiem czy to tylko moja "przypadłość" może wynika to z tego że jestem jedynaczką nie wiem... Jak faktycznie świruję to powiedzcie (napiszcie) mi to prosto w oczy może się ogarnę.

Kamaa to raczej daleko od Warszawy mieszkasz, najwyrazniej mi kogos przypominasz ;)

Magmich te pierwsze krzeselko do karmienia mi sie podoba, ile kosztuje?

W sobote moja kolezanka z pracy bierze slub, ale nie jedziemy, bo to straszny kawal :/ Chcialabym mlode parze wyslac kwiaty, macie doswiadczenia z jakas poczta kwiatowa? Tylko nie z ta pocztakwiatowa.pl bo bylam mocno zawiedziona jesli chodzi o bukiet na Dzien Mamy...

Magmich tu Ci nie pomoge, bo moi rodzice nigdzie nie wyjezdzaja od wielu lat, ale strach o rodzicow jest chyba normalny o ile nie jest przesadny.Tylko dlaczego zakladac od razu, ze cos im sie stanie? Ja za to, przyznam sie w tajemnicy, ze czasem jeszcze placze do poduszki za mamunia i maz tez mowi, ze glupia jestem ;)

Ola a Ty też jedynaczka jesteś? A co do krzesełka to lepiej nie pytaj bo uśredniając coś koło 470 zł. A Twój mąż niech nie będzie taki mądry bo on do teraz z mamusią mieszka;)

Magmich też tak miałam. Jeszcze jak tata żył i gdzies wyjeżdżali to jak dłużej ich nie było to chodziłam od okna do okna... teraz jak kwoka denerwuje się jak mama gdzieś jedzie. Ale natłok obowiązków trochę mnie z tego podleczyl ;) a nie jestem jedynaczką ;) co do krzesełka to nie wiem..my mamy z ikei i średnio jestem zadowolona. Dodatkowo starszy chyba z niego nie zrezygnuje ibede musiała szukać drugiego.

Demolka a malutka w ogóle nie chce ssać? Nawet zacząć czy podczas karmienia? Bój się ostatnio coś wkurza ale cycka dalej....

Ola no kawałek drogi ;) hehe niestety w sprawie poczty kwiatowej nie pomoge... ale marzy mi się, żeby kiedyś taki posłaniec przyniósł bukiet :)

PaniAg a Antek jaki miał stopień podczas USG? Nadal nosi ta poduszkę? Ja miałam szeroko pieluchowac -dwie flanele. Dlatego też nosze w chuście.

Z rozszerzeniem diety czekam mimo wszystko do skończenia 6miesiaca. Robilam tak że starszym i nie mam większych problemow z jego jedzeniem. Tym bardziej ze moje mleko mu wystarcza.

Chłopaki śpią od 19 :) uwielbiam gdy mi tak grzecznie zasypiają :)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry