• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Grabcia123 moja Niunia przespała całą tą glukozę, więc się nie martw ;) Niunia najwięcej szaleje w nocy, a gin mi dziś mówił, że większość dzieci aktywna jest, jak my śpimy, bo wtedy mają ciszę i spokój :D
Moj tez przespal glukoze a w szpitalu okazało się ze nie znosi ktg. Codziennie szukają 10 min żeby wyłapać serduszko a on tak kopie jakby pielęgniark chciał przyłożyć :D

reklama
A co do wyprawki to wiekszosc rzeczy juz mam. Wozek ma przyjsc na dniach. Lozeczko czeka w kartonie. Tylko ze pokoiku brak. Kupilismy niedawno mieszkanie i robimy generalny remont. Jak dobrze pojdzie to na poczatku roku sie skonczy. Watpie zebysmy wyrobili sie z umeblowaniem do poczatku lutego. Pewnie bedziemy musieli na poczatku pomiescic sie w trojke w jednym pokoiku :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic się nie martw, my niekiedy śpimy we czwórkę w jednym łóżku a niedługo pewnie i w piątkę nam się przytrafi :D

Kasia.zosia mój za to nie lubi usg, zawsze kopie i wierzga jak szalony :)
Ja niedrapek chyba nie będę używać. Jeszcze się zastanawiam ale czytałam wiele opinii m.in. położnych i lekarzy, że lepiej żeby dziecko miało jedno małe zadrapanie na buzi niż żeby ograniczać mu coś czym głównie poznaje świat a i tak ciągle spadają i krótko się ich używa. A wy co o tym myślicie?

W sumie macie racje :-) tylko boje sie ze po nowym roku wymiekne i nie bede w stanie myslec dalej o remoncie i meblowaniu mieszkania. Teraz w sklepach slabne to nie wiem jak po budowlanych dam rade chodzic.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Cały czas bije się z myślami jak ulokować małego tzn gdzie będzie spać. Wymyśliłam, że w jego pokoju będzie łóżeczko 140/70 a do naszej sypialni wstawić kołyskę przy łóżku. Nawet znalazłam taki zestaw na olx za 300 zł :-) Wasze maluszki gdzie będą spać ?

reklama
U nas łóżeczko koło naszego łóżka w sypialni, ale jak znam życie to się skończy na co-sleepiengu:P bo nie będzie chciało mi się wstawać:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry