Cześć Wam,
U nas nie było widać księżyca bo zasłaniały go gęste chmury. Widzę, że męczycie się z przeziębieniami, u mnie odpukać od sierpniowej anginy - spokój. Zdrowia dla Was

W weekend bawiłam się na weselu, notabene na sali gdzie R.Lewandowski świętował swoje. Bardzo dobre jedzenie, dobra muzyka ale po kilku tańcach nie miałam siły się ruszyć

to już nie dla mnie taka gimnastyka. Pierwszy raz mój synek spał bez nas, z dziadkami. Łatwo nie było, chyba dla nas wszystkich ale na szczęście minęło
Co do wyprawki, to mam nadzieję, że dziś wieczorem będę miała komplet, łącznie z rzeczami higienicznymi. Ubranka poprane, poprasowane, spakowane, rożek, kocyk zamówione, pieluchy tetrowe i bambusowe są, meble są, wózek jest, fotelik zamówię wieczorem, koszule do karmienia są... biustonosze mam 2 ale planuję dokupić 2 pod koniec stycznia, o pampersach i chusteczkach nie piszę bo to bez sensu, są w kazdym sklepie za rogiem można je kupić dzień przed.. Kosmetyki dla dzidziusia - będę używać Baby dream z Rossmanna tak jak za pierwszym razem (polecam, mają prosty skład), więc też je kupię na koniec stycznia.To wszystko to chyba komfort posiadania dziecka "jedno za drugim" bo ciągle jestem "na czasie" jeśli chodzi o wyprawkę i sporo rzeczy pamiętam.
Miłego dnia, zbieram się bo dziś kolejny zabiegany dzień + wizyta