• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja lubie body, spodenki i skarpeteczki, takie są cudne :D polspiochow osobiście nigdy nie używam bo nie lubię :D co mama to inaczej. w sumie wszystko jedno byle dziecku było cieplo. Jedno co jest pewne (chyba) to body. na razie nie znam nikogo kto by nie używał :)

Dziewczyny a na mnie pelnia zadzialala cudownie... Pierwszy raz od dluzszego czasu uslyszalam moj budzik na 7:20 :) hahah przewaznie budze sie ok 6:00-6:30 i juz caly dzien nie spie..

Turluturlu, wystarczy mokry ręcznik rzucić na kaloryfer i nawilżacz gotowy;)
Joanna mi by na pewno nie starczyło po 5 sztuk, bo 4 sztuki szły dziennie;)
Supermysz, mam nadzieję, że w ciąży kropli nie używasz, bo nie wolno..
Zdecydowanie wolę body + półśpiochy/śpiochy/pajacyk. Kaftaniki zakładałam jak było zimno przy zestawie body+półśpiochy. Na gołe ciało ich nie używałam, bo mnie denerwowało, że się podwijają na plecach.
Świetnie, w kolejnej aptece też nie ma tego co mi doktor zaleciła:/ Zamówiłam, mąż odbierze wieczorem.

Ja lubie body, spodenki i skarpeteczki, takie są cudne :D polspiochow osobiście nigdy nie używam bo nie lubię :D co mama to inaczej. w sumie wszystko jedno byle dziecku było cieplo. Jedno co jest pewne (chyba) to body. na razie nie znam nikogo kto by nie używał :)
Kasia.zosia a znasz bo ja praktycznie body zaczęłam używać dopiero jak młody miał 3 miesiące. Wiki miał złamany obojczyk i położna zaleciła nam używanie kaftaników i śpiochów. Nie wiem czemu ale mi nic się nie podwijało na plecach i było ok.

Dziś miałam robiona glukozę. Wypilam to paskudztwo nawet bez problemu ale zaczęło mnie mdlic strasznie. Młody zaserwować mi porę takich kopniakow że aż na fotelu mnie potrzasnelo. W domu jak już usiadłam do jedzenia po paru kesach ręce zatrzeły mi się trząść i mega slabo mi się zrobilo. Jak się polozylam to co chwilę telefon, chyba dzis w całym kraju każdemu przedstawicielowi wyświetlił się mój nr tel. W końcu udało mi się trochę przespać tylko że teraz obiad nie zrobiony i z psem muszę jeszcze wyjsc.
Mnie już od 3 mc straszą że dziecko większe niż wynika z tyg ciazy. W czwartek wizyta u ginekologa więc się okaże jaki już duży :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry