super_mysz17
Fanka BB :)
Jagódka ja używam kropli z *spam* więc te mi wolno
innych bym się nie odważyła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Turluturlu, wystarczy mokry ręcznik rzucić na kaloryfer i nawilżacz gotowy
Joanna mi by na pewno nie starczyło po 5 sztuk, bo 4 sztuki szły dziennie
Supermysz, mam nadzieję, że w ciąży kropli nie używasz, bo nie wolno..
Zdecydowanie wolę body + półśpiochy/śpiochy/pajacyk. Kaftaniki zakładałam jak było zimno przy zestawie body+półśpiochy. Na gołe ciało ich nie używałam, bo mnie denerwowało, że się podwijają na plecach.
Świetnie, w kolejnej aptece też nie ma tego co mi doktor zaleciła:/ Zamówiłam, mąż odbierze wieczorem.
Kasia.zosia a znasz bo ja praktycznie body zaczęłam używać dopiero jak młody miał 3 miesiące. Wiki miał złamany obojczyk i położna zaleciła nam używanie kaftaników i śpiochów. Nie wiem czemu ale mi nic się nie podwijało na plecach i było ok.Ja lubie body, spodenki i skarpeteczki, takie są cudnepolspiochow osobiście nigdy nie używam bo nie lubię
co mama to inaczej. w sumie wszystko jedno byle dziecku było cieplo. Jedno co jest pewne (chyba) to body. na razie nie znam nikogo kto by nie używał
![]()