Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasiunia A Ty masz przymusowe wczasy w szpitalu? Współczuję i kciuki trzymam żeby wszystko było dobrzeGratuluję zdrowej dzidzii wspolczuje pepowiny, daleko wypadla?

Z tego co wiem czasem wypada, z roznych powodow, nawet na zewnątrz może być ja widac. I to jest tez wskazanie do cesarski i to w miarę szybko. Ale jeśli tylko odrobinę się wysuwa i lekarz będzie kontrolował to myślę nie ma zleKasiunia A Ty masz przymusowe wczasy w szpitalu? Współczuję i kciuki trzymam żeby wszystko było dobrzeU mnie ginek zrobił usg dopochwowe bo mówię mu ze 4dni miałam skurcze jak do porodu plus wymioty jak tylko mala sie ulozy glowa w dol, zbadał najpierw normalnie i usg zrobił,a tam sobie pepowinka bokiem wyszła gdzieś. ..nie wiem ile..mam zdjęcie z usg tego.