• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Szyjki długaśne macie.
Airfix, pierwszy raz o czymś takim słyszę, strasznie dziwne.
Elenna to kciuki, żebyście jak najszybciej u siebie wylądowali
Sojnabig norma dla nas to 25mm, nie powinna mieć mniej. Także 3cm to dobry wynik:)

u mnie szyjka 2-2.5 cm w sumie tak powiedziala wiec nie wiem czy 2 czy 2.5 :) ale za miesiac kontrola... Dzisiaj bylam na szkoleniu dla cukrzykow i 4 x dziennie musze mierzyc cukier no i dietka nie dosc ze hormony to jeszcze glodna chodze, brakuje mi cukru ....
W przyszlym tygodniu mam 4 dni wolnego i strasznie sie ciesze bo bede mogla cos porobic w domu :)
Jak macie pomysly na jakies dania z kurczakiem to chetnie skorzystam.... Ja to lubie tylko kotlety ale smazone odpada :) a i w niedziele mam baby shower i zastanawiam sie nad jedzeniem koloru niebieskiego... Znalazlam juz galaretki i ciasto niebieskie a tak to w sumie zostaje chyba barwnik...

Madaaalena- tak jak pisze wszystkozajete - mam usg na kazdej wizycie ale oprocz tego jest to ok 12 tyg, polowkowe, ok 30tyg i poprzednio robil mi jeszcze tuz przed. Sprawdza wszystkie organy, mozg, serce, przepływy itp.
Airfix tez jestem ciekawa o co chodzi z ta pepowina.
Chodzi o prenatalne, pomyślałam że może są jakieś inne " duże usg" których nie mialam.
Mi pierwszego prenatalnego lekarz nie zrobił bo byłam za późno zapisana, na 13 tydzień a mały wielkością odpowiadał na 15 tydz :-( :-( Cały czas mnie to teraz meczy, co to będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry