Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ile na poczatek trzeba kupic? I jakiej firmy?powiem Ci, że zaczęłam używać wielorazówek przy starszaku (jak miał jakieś 1,5 roku), młodszego od 3 miesiąca życia pieluchowałam wielorazówkami i teraz mam również taki zamiar
ja osobiście jestem mega zadowolonacudownie pupcia takiego malucha wygląda w tych wielorazówkach
co do wydatków to i owszem na początku jest to niemały wydatek, ale mi się zwróciło
teraz właśnie jestem na etapie dokupowania 3-4 szt., bo z tych co mam to jedna się rozsypała, a te trzy to raczej takie 100% chłopięce są
jeśli macie jakieś pytania w tej kwestii pytajcie postaram się Wam odpowiedzieć
![]()
Nie ważne czy równe czy nie, ważne że smaczneA ja właśnie skończyłam walkę z pierogami.. jeszcze dość sporo farszu mi zostało ale reszta już jutro [emoji14] trochę nierówne ale zawsze mi takie wychodzą [emoji14]
Zobacz załącznik 787386
szukam teraz uzywanej chusty do noszenia, bo nowe sa koszmarnie drogie