sojnabig
Fanka BB :)
Chcę zasięgnąć rady, to moja trzecia ciąża a nadal niczego nie jestem pewna![]()
czy farbujecie włosy w ciąży??![]()
Dziś właśnie farbowalam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcę zasięgnąć rady, to moja trzecia ciąża a nadal niczego nie jestem pewna![]()
Ja wczoraj farbowalam ale farba bez amoniaku ( myslalam ze sie nie uda bo mam strasznie duzo siwych wlosow ale pokryla wszystkie). Rozmaryn ja palilam przed ciaza i w dniu testu juz nie zapalilam... Moje znajome mowily ze po tescie wypalily ostatniego a ja juz po prostu nie mialam ochoty, moj maz za to pali caly czas i jak tylko czuje ten zapach to mne odrzuca wiec chyba dobrze bo mnie nie ciagnie... Mam nadzieje ze juz po porodzie nie bede palicChcę zasięgnąć rady, to moja trzecia ciąża a nadal niczego nie jestem pewna
Ja jestem ruda, moja córka też i żyjemy z tym, to chyba nie jest tragedia...Nie maluję, bo nie maluję w ogóleGdybym malowała, to ciąża w niczym by mi nie przeszkadzała, nie martw się, dziecko nie będzie rude
.