Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciepłym kocykiem dodatkowo opatulić lub dwoma???Dziewczyny pomocy. Mam dylemat. Porod na dniach a ja się nie spodziewałam ze przyjdą takie mrozy. Mam dla małej dosyć lekki pluszowy kombinezon i sie zastanawiam czy nie ogarnąć na szybko czegoś naprawde grubego. Jak uważacie?
Ja też mam tylko taki pluszowy, bardziej wiosenny/jesienny, ale i tak do fotelika nie byłoby bezpieczne zakładanie czegoś grubszego. Najwyżej jak będzie bardzo zimno, to powiem mężowi, by oprócz otulacza wziął też kocDziewczyny pomocy. Mam dylemat. Porod na dniach a ja się nie spodziewałam ze przyjdą takie mrozy. Mam dla małej dosyć lekki pluszowy kombinezon i sie zastanawiam czy nie ogarnąć na szybko czegoś naprawde grubego. Jak uważacie?
No właśnie mam otulacz na podatku i sie zastanawiam ze to wystarczy... myslalam ze bedzie temperatura maks do -5 a tu się trzyma -15, -20;DCiepłym kocykiem dodatkowo opatulić lub dwoma???
U mnie też ciszaJak tam dziewcxyny któraś w nocy urodzila?)
Jak kilogramy po porodzie ? Ile w dol ?![]()
Ja mam taki grubszy zimowy, niby tylko przejście do samochodu. Ale jakoś sobie nie wyobrażam z takim maluszkiem na taki mrózDziewczyny pomocy. Mam dylemat. Porod na dniach a ja się nie spodziewałam ze przyjdą takie mrozy. Mam dla małej dosyć lekki pluszowy kombinezon i sie zastanawiam czy nie ogarnąć na szybko czegoś naprawde grubego. Jak uważacie?
CiszaJak tam dziewcxyny któraś w nocy urodzila?)
Raaany, skad Ty jestes?No właśnie mam otulacz na podatku i sie zastanawiam ze to wystarczy... myslalam ze bedzie temperatura maks do -5 a tu się trzyma -15, -20;D