• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny kp, czy tylko mój taki cycek? Odnoszę wrażenie że cofamy się do czasów noworodkowych jak nie gorzej.. Usypiam na leżąco zawsze przy cycku i zaczął tak robić, że musi mieć cały czas cycka w buzi a jak uda mi się go wyjąć albo sam wypluje to chwyta ręką sutek, sobie pomiętoli, i zasypia trzymając a jak próbuje wstać to się budzi i wścieka 😪😩 a potem jak czekam az głębiej zasnie to potrafi się przebudzić i sobie wlozyc cycka do buzi spowrotem.. 🥲 i kilka- kilkanascie razy tak próbuje wstać i nie działa ok godzine sie z nim męczę
U nas mloda miala tak ze dwa razy w tamtym tygodniu ze sie nie chciala odessac. Ale to juz tez dawno sie nie zdarzalo i na szczescie byly jednorazowe akcje. Teraz czesto tez zasypia z sutkiem w buzi ale jak wyciagne to sama sie odkleja i przewraca na plecy. Czasami nad ranem jak juz ma taki lekki sen to juz mam to gdzies i pozwalam jej zasnac z piersia w buzi, sama tez zasypiam. No i przy karmieniu na leżąco zawsze myrdoli drugą pierś 😁 mnie to smieszy strasznie 🙂

reklama
Ja jak odstawiłam mloda w dzień czuje się o wiele lepiej psychicznie, wolna 😂😂 teraz tylko cycka w nocy zabiorę i będzie super 😀 pol roku dla mnie np jest wystarczające. Nie wyobrażam sobie karmic do 3 r. Jakoś mnie to obrzydza jak takie duże dziecko ciagnie cycka. Mój mąż jadl tak, i mam to przed oczami 😂
Ja mam podobne odczucia. W sensie niech kazda mama robi co uwaza ale jakos... ciagle mam przed oczami scene z gry o tron gdzie matka karmi 7latka 🤣🤣🤣 nie nie, to nie dla mnie 😁

Ja mam podobne odczucia. W sensie niech kazda mama robi co uwaza ale jakos... ciagle mam przed oczami scene z gry o tron gdzie matka karmi 7latka 🤣🤣🤣 nie nie, to nie dla mnie 😁
Gdzieś czytałam, że ssaki karmią dzieci do czasu aż im żeby mleczne nie wypadną i nie bez powodu nazywają się mleczne 🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry