sandra0777
Fanka BB :)
To mi sie tez zdarzylo, ale po owocach np u nas jest czarna jak smola albo gleboko zielona i nie wiem czy sie martwic bo to juz chwile trwa-zachowanie Mlodego normalneu nas wczoraj po pierwszej marchewce pomaranczowa![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To mi sie tez zdarzylo, ale po owocach np u nas jest czarna jak smola albo gleboko zielona i nie wiem czy sie martwic bo to juz chwile trwa-zachowanie Mlodego normalneu nas wczoraj po pierwszej marchewce pomaranczowa![]()
Znajomej mloda ma rok i 12 kilo. Moja ma pol roku i za chwile 10. Szczerze ? Kregoslup mi wysiada.... i czekam chwili az zacznie raczkowac zeby się zajęła i zeszla z rąk. Ale doktor kazala soe cieszyć ze ladnie przybiera bo na początku byla przecież masakra. Mowi ze bedzoe miala czas zeby zgubić to;₩O zesz tymy 7.4
sąsiad 15msc 10.5 kg
masz co nosic
Ile u Ciebie wazy?;pJa myślałam, że mój to grubcio![]()
Na niecałe pół roku mial 8750Ile u Ciebie wazy?;p
A czy ktoras z Was (ktore zaczely juz rozszerzac diete) zauwazyla u Maluszka, ze sa inne kupki? Bo nie wiem czy to normalne czy sie martwic.
Moja chrzestnica w listopadzie 3 latka skończy i 13kg ważyZnajomej mloda ma rok i 12 kilo. Moja ma pol roku i za chwile 10. Szczerze ? Kregoslup mi wysiada.... i czekam chwili az zacznie raczkowac zeby się zajęła i zeszla z rąk. Ale doktor kazala soe cieszyć ze ladnie przybiera bo na początku byla przecież masakra. Mowi ze bedzoe miala czas zeby zgubić to;₩
Zaraz zgubi trochę jak zacznie raczkowaćZnajomej mloda ma rok i 12 kilo. Moja ma pol roku i za chwile 10. Szczerze ? Kregoslup mi wysiada.... i czekam chwili az zacznie raczkowac zeby się zajęła i zeszla z rąk. Ale doktor kazala soe cieszyć ze ladnie przybiera bo na początku byla przecież masakra. Mowi ze bedzoe miala czas zeby zgubić to;₩
Ja sobie dzisiaj siedziałam na dworze że starym i piliśmy kawke i tak patrzyliśmy na te dzieci i serio nic więcej nam nie potrzebaWiecie, czasami leże i patrzę na młodego jak tak słodko śpi i mam ochotę go wytulac i wycalowac bo sobie przypominam, że za 15 lat powie mi, że mnie nienawidzi i bedzie na złość puszczał głośno muzykę w pokoju![]()
To ja niewiem ile mój waży 7kg może więcejZnajomej mloda ma rok i 12 kilo. Moja ma pol roku i za chwile 10. Szczerze ? Kregoslup mi wysiada.... i czekam chwili az zacznie raczkowac zeby się zajęła i zeszla z rąk. Ale doktor kazala soe cieszyć ze ladnie przybiera bo na początku byla przecież masakra. Mowi ze bedzoe miala czas zeby zgubić to;₩