• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
O zesz ty 😂 my 7.4 😂 sąsiad 15msc 10.5 kg 😂 masz co nosic
Znajomej mloda ma rok i 12 kilo. Moja ma pol roku i za chwile 10. Szczerze ? Kregoslup mi wysiada.... i czekam chwili az zacznie raczkowac zeby się zajęła i zeszla z rąk. Ale doktor kazala soe cieszyć ze ladnie przybiera bo na początku byla przecież masakra. Mowi ze bedzoe miala czas zeby zgubić to;₩

Wiecie, czasami leże i patrzę na młodego jak tak słodko śpi i mam ochotę go wytulac i wycalowac bo sobie przypominam, że za 15 lat powie mi, że mnie nienawidzi i bedzie na złość puszczał głośno muzykę w pokoju 😂

A czy ktoras z Was (ktore zaczely juz rozszerzac diete) zauwazyla u Maluszka, ze sa inne kupki? Bo nie wiem czy to normalne czy sie martwic.

My mamy co drugi dzień problem ze zrobieniem kupki, koniec końców wychodzi na następny dzień rano po płaczu. Pierwsze twarda jak plastelina a potem już normalna. Kolor generalnie ten sam, zielono żółty ale my jesteśmy na Bebilon pepti ;)

Znajomej mloda ma rok i 12 kilo. Moja ma pol roku i za chwile 10. Szczerze ? Kregoslup mi wysiada.... i czekam chwili az zacznie raczkowac zeby się zajęła i zeszla z rąk. Ale doktor kazala soe cieszyć ze ladnie przybiera bo na początku byla przecież masakra. Mowi ze bedzoe miala czas zeby zgubić to;₩
Moja chrzestnica w listopadzie 3 latka skończy i 13kg waży 🙈

Zaraz zgubi trochę jak zacznie raczkować 😀

Wiecie, czasami leże i patrzę na młodego jak tak słodko śpi i mam ochotę go wytulac i wycalowac bo sobie przypominam, że za 15 lat powie mi, że mnie nienawidzi i bedzie na złość puszczał głośno muzykę w pokoju 😂
Ja sobie dzisiaj siedziałam na dworze że starym i piliśmy kawke i tak patrzyliśmy na te dzieci i serio nic więcej nam nie potrzeba 😍😍byle zdrowe były! A to, że moja 5 latka mi powie,, trochę gruba jesteś,, to nic 😂i tak ją kocham 😍😍

reklama
To ja niewiem ile mój waży 7kg może więcej 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry