marta18691
Fanka BB :)
Haha no my mamy na 30Cale życie na kredycie haha ;D 20
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha no my mamy na 30Cale życie na kredycie haha ;D 20
Ja mam, ale ono jest male-zobacz czy sa moze wieksze-Maxi CosiMa ktoras godne polecenia lozeczko turystyczne? Jakieś ładne![]()
Oo to pocieszyłaś;D liczę na to ze jak już dostane to zapomnie ze go mam;DHaha no my mamy na 30![]()
Ja go ignorujeDziewczyny, jutrjade z Mlodym na 2 tygodnie nad morze. 500 km sama autem. Jakies dobre rady jak go zabawic, gdy bedzie sam siedzial z tylu?
Czaruś codziennie się tak drze, że aż głos traci, ale zachrypnięty jest tylko chwilowo po takich występachMloda sie tak nauczyla drzeć i płakać jak u ją ze skóry obdzierali.. i od tego doatala chrypy... ktorws tak miało?
Ta od wczoraj sie tak drze jak opętana. Szczególnie jak lezy na brzuchu i soe znudzi.Czaruś codziennie się tak drze, że aż głos traci, ale zachrypnięty jest tylko chwilowo po takich występach![]()
Spokojnie, mój Krzyś jak miał 2 miesiące to dostał takiej strasznej chrypy po kilkugodzinnym płaczu. Byłam z nim nawet u lekarza ale nic mu nie było, osłuchowo czysty, przeszło samo po bodajże 2 dniach od zaprzestania darciaMloda sie tak nauczyla drzeć i płakać jak u ją ze skóry obdzierali.. i od tego doatala chrypy... ktorws tak miało?
nasz ostatnio też mam wrażenie ćwiczy struny głosoweTa od wczoraj sie tak drze jak opętana. Szczególnie jak lezy na brzuchu i soe znudzi.