rosenberg
Fanka BB :)
U nas non stop PlayStationMoje dziecko zaczęło raczkowacmasakra. Odkurzacz co chwila włącza....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas non stop PlayStationMoje dziecko zaczęło raczkowacmasakra. Odkurzacz co chwila włącza....
Moja starsza w ogóle nie raczkowala, ominęła ten etapOo jaaaau nas nie widać na horyzoncie prób raczkowania
![]()
U nas też nie moje dzieci późno siadłaly 9miesiecy skończone jak Kinga Natalia miały a chodzić to już wogole 15 i 14miesiecyOo jaaaau nas nie widać na horyzoncie prób raczkowania
![]()
Daj Filipowi pograćU nas non stop PlayStationostatnio starego okrzyczalam, że nie wyłącza a o do mnie, że wyłączył na bank. I się znalazł winowajcą
![]()
To fajnie. Im później tym lepiej bo nie trzeba za nimi biegaćU nas też nie moje dzieci późno siadłaly 9miesiecy skończone jak Kinga Natalia miały a chodzić to już wogole 15 i 14miesiecy![]()
Ostatnio też ma manie bawienia się pilotem i włącza tvDaj Filipowi pograć![]()
Ja to bym chciała taki magiczny pilotOstatnio też ma manie bawienia się pilotem i włącza tvoczywiście przypadkiem, ale jest zafascynowany wtedy i się cieszy ;D tylko biały ekran jest bo my tv nie mamy ;D
Hania zrzuca sobie pilot na nos i płaczOstatnio też ma manie bawienia się pilotem i włącza tvoczywiście przypadkiem, ale jest zafascynowany wtedy i się cieszy ;D tylko biały ekran jest bo my tv nie mamy ;D