• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No na zimę pewnie już młody będzie chodził. Aktualnie ma rozmiar 21/24 skarpetek, więc chyba spore kopytko.
Musisz i tak przymierzyć mu buty. Bo dla takiego dziecka ciezko kupic online. Ja pewnie hani zimowych nie kupię bo szkoda mi kasy 😂dopiero kupie jej,, roczki,, z emeli na wiosnę. W tak to w wozku będzie musiała jeździć. A jak będzie chodzic to w domu 😂

Dopiero co pisałam o tym że Krzysiek ma 3 drzemki a ten chyba mnie wyczuł i wczoraj miał dwie 😆 ale ciężko go było uśpić a noc była tragiczna... Od 23 do 3 pobudki co pół godziny z płaczem i jękami... Już zrezygnowana, bo nie wiedziałam co mu jest, dałam przeciwbólowy. I ładnie spał do prawie 7. Nie wiem czy to zęby idą teraz górne czy jak 🤔

Dopiero co pisałam o tym że Krzysiek ma 3 drzemki a ten chyba mnie wyczuł i wczoraj miał dwie 😆 ale ciężko go było uśpić a noc była tragiczna... Od 23 do 3 pobudki co pół godziny z płaczem i jękami... Już zrezygnowana, bo nie wiedziałam co mu jest, dałam przeciwbólowy. I ładnie spał do prawie 7. Nie wiem czy to zęby idą teraz górne czy jak 🤔
Pewnie zeby jak przeciwbólowy zadziałał. Dobrze, że dałaś, szkoda żeby się meczyl. Jedna z najcięższych rzeczy w macierzyństwie jest chyba ta konieczność domyślania się wszystkiego 🥺 czy boli, czy zmęczony, czy przebodzcowany, czy chory... Opcji milion a my musimy zgadywać 🥴

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry