• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, jestem z Mlodym na Helu i po nocy wyszly mu takie czerwone kropki-3 wokol ucha, jedna z tylu na szyji i jedna na gornej wardze. Poza tym wszystko jest ok jak zawsze. Spotkalyscie sie z czyms takim albo wiecie co to moze byc?
Nie wiem czy szukac tu pediatry czy obserwowac.

Ja robię tak, że młodego wkładam do łóżeczka i wsypuje mu różne zabawki, a on się bawi po kolei różnymi. I w zasadzie tak prawie cały dzień, wiadomo na spacer pójdziemy, wieczorem książkę poczytamy albo się pobawię z nim na podłodze. A tak to tylko na karmienia go biorę i ewentualnie kładę na drzemkę :)

A8B21DCD-D036-43F5-8212-9AFF0C2ADCDB.jpeg

Dziewczyny, jestem z Mlodym na Helu i po nocy wyszly mu takie czerwone kropki-3 wokol ucha, jedna z tylu na szyji i jedna na gornej wardze. Poza tym wszystko jest ok jak zawsze. Spotkalyscie sie z czyms takim albo wiecie co to moze byc?
Nie wiem czy szukac tu pediatry czy obserwowac.
Może coś go ugryzło? Jak te kropki wyglądają, masz zdjęcie? Naciśnij palcem i sprawdź czy błędną pod wpływem ucisku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry