rosenberg
Fanka BB :)
Wiesz co ja bym chyba dla świętego spokoju przeszła się do jakiegoś lekarza żeby to obejrzałPo ucisku sa takie same, ale one sa kompletnie plaskie-nie ma takich miejsc po ugryzieniu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co ja bym chyba dla świętego spokoju przeszła się do jakiegoś lekarza żeby to obejrzałPo ucisku sa takie same, ale one sa kompletnie plaskie-nie ma takich miejsc po ugryzieniu.
Hania miała takie coś jak coś ja ugryzło. Płaskie całkowicie. Plamki czerwone. Miała 2 na buzi.Po ucisku sa takie same, ale one sa kompletnie plaskie-nie ma takich miejsc po ugryzieniu.
Mojej daje całe jajo juz. Zjada ciezko powiedziec bo jest wszedzie to jajkoDziewczyny, które dawały już dzieciom gotowane jajko, ile wam zjadły tego jajka i w jakiej formie dawałyście? Ja dzisiaj dałam pierwszy raz, połówkę pokroiłam, część na kawałki a resztę tak drobno jak do sałatki (mniej niż pół z tego zjadł, większość wylądowała wszędzie wokół) i w ogóle sukces, że coś zjadł, bo jak ma w papce jakieś niezblendowane kawałeczki, np. banana to trzyma to na języku i robi odruch wymiotny
I oczywiście nie ma opcji, że sam weźmie w rączkę i do buzi, tylko jak już chwyci to wywali, wcześniej jak mu dawałam kawałki ziemniaka było to samo
Wszystko do buzi pcha, a jedzenia sam sobie nie wsadzi tylko buzię otwiera i czeka panicz aż go obsłużą
![]()
No właśnie teraz daję, bo widzę, że już się za bardzo przyzwyczaja do papek (a nie chcę żeby było tak jak z obrotami na brzuszek), podobno im później zacznie dostawać kawałki tym gorzej potem nauczyć. Zębiska ma to może nawet gryźćMojej daje całe jajo juz. Zjada ciezko powiedziec bo jest wszedzie to jajkodawaj coraz częściej z grudkami albo w całości rzeczy bo to ważne dla żuchwy żeby dziecko uczyło się,, gryźć,,