Wzielam sukienke w panterkę bo basi zamawialam taka sama z hm teraz
i ten prążkowany dresik bo starsza tez podobny dostala
staremu nie mówię bo mnie ubije na jajka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja starsza zawsze wysypana po jajku. Wszystko inne może jesc. Testy alergiczne robilam to nie wyszłoTak, ale podawałam mu jogurt naturalny, serek bieluch i było okej. Zresztą daje mu np ciasta które my jemy i inne rzeczy które są z jajkiem (oczywiście malutkie ilości) i jest okej. Myślałam że to też przejdzie![]()
Tak bo alergeny to białkaTeraz będę próbować samo żółtko, może problem tylko z białkiem![]()
Zamowilam ten sam dresik różowy w prążki i tą sukieneczki w kwiatki;D jeszcze komplecik body + leginsy i druga taka czerwoną kiecke ;DWzielam sukienke w panterkę bo basi zamawialam taka sama z hm terazi ten prążkowany dresik bo starsza tez podobny dostala
staremu nie mówię bo mnie ubije na jajka
![]()
Mój co prawda zjadł niewiele tego jajka, ale jeszcze spróbujemy za tydzień dać gotowane albo jajecznicę i zobaczymy. Przed chwilą tak dziwnie rzygnął jakby ulał, ale już raczej nie ulewa, a na pewno nie godzinę po mleku, więc może ma to jakiś związek z tym wcześniejszym jajkiemTak, ale podawałam mu jogurt naturalny, serek bieluch i było okej. Zresztą daje mu np ciasta które my jemy i inne rzeczy które są z jajkiem (oczywiście malutkie ilości) i jest okej. Myślałam że to też przejdzie![]()
Ha ha Ty to masz pecha, najpierw słoiczki skisły, a teraz piekarnikPiekarnik mi się zepsuł
Od dwóch lat nigdy go nie używałam a jak już chciałam to padł![]()
Haha jakoś sobie radzę. Tym bardziej, że on raz dziennie dostaje coś innego niż mleko.Ha ha Ty to masz pecha, najpierw słoiczki skisły, a teraz piekarnikmi by się już nie chciało nic robić, zwłaszcza po tych ciężkich nocach
![]()
Masz screena, oczywiście nie da się teraz wejść bezpośrednio produkt. Głównie coś do spania i jeszcze 5pak bodziakow.@ness. Co zamówiłaś w Sinsay ładnego???